Metallimusiikki.net

Kuvassa Myon vuonna 2009.Kuvassa Myon vuonna 2009.

Myonilta uusi video ja biisi.

  • Julkaistiin perjantaina 10.12.2010.
  • Luettu 859 kertaa
  • Bändit:

Myon on saanut valmiiksi musiikkivideon “Inner Fire” -singlen kanssa yhtä aikaa julkaistuun “Built By The Distance” -kappaleeseen. Tv-sarja 24:n tyylinen, vahvasti ajatuksia herättävä visuaalinen maailma kuvittaa kappaleen ajankohtaista sanomaa, ja tuo samalla esille Myonin vakavamman puolen. Yhtye onkin ilmaissut tyytyväisyytensä videoon toteamalla että vasta nyt ensimmäistä kertaa Myonin musiikillinen ja visuaalinen ilmaisu kohtaa tavalla, jonka voi täysin allekirjoittaa. Video on katsottavissa yhtyeen kotisivujen lisäksi myös YouTubesta. “Built By The Distance” -video tulee olemaan myös ladattavissa “Inner Fire” -singlen ohessa iTunes Storesta.

Myon on myös vieraillut studiossa KGB:stä ja Haittavaikutuksesta tutun underground-räppäri Panama Rayon studiobändinä soittamassa kosketinsoittaja Mika Pohjolan säveltämän ja Panama Rayon sanoittaman kappaleen, jossa yhdistellään saumattomasti Suomi-räppiä ja perinteistä metallia. Myon on myös saanut päätökseen viidennen “Vitalworks”-albuminsa äänitykset. Sen ensimmäinen singlelohkaisu “Inner Fire” julkaistiin elokuussa 2010, jonka johdosta yhtye esiintyi myös Venäjällä yli 20 000 ihmisen edessä, ja livenä Venäjän televisiossa. Toinen single on luvassa alkuvuodesta 2011. Uusi albumi saapuu myöhemmin kansainvälisten jakelukuvioiden selvittyä.

Oulussa vuonna 1995 perustetun Myonin musiikissa yhdistyy luontevasti Bon Jovin mahtipontinen melodisuus, Mötley Crüen raaka energia ja Rushin yllätyksellisyys, ja mikä parasta, edellä mainittu kombinaatio toimii paitsi paperilla myös oikeasti sekä levyllä että livenä! Yhtyeen edellinen albumi “Frameworks” julkaistiin keväällä 2007.

Myon on:

  • Jukka Nummi (laulu)
  • Mika Pohjola (kosketinsoittimet)
  • Jyrki Laiho (kitara)
  • Keijo Koivikko (basso)
  • Matti Torro (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.