Metallimusiikki.net

Napoleon Skullfukk Dynamic Arts Recordsille.

Piirros vihreästä monsterista, joka on osittain inhimillisen näköinen, mutta täynnä turvonneita möykkyjä. Taustalla pääkalloja ja luurankoja.Julkaistaan 23.3.2011

Oululainen death metallia tekevä Napoleon Skullfukk perustettiin vuonna 2004. Bändi on uransa varrella tehnyt pari mini-CD:tä. Niistä ensimmäinen on vuodelta 2008 oleva “Torture Metal” ja tuoreempi tekele on oheisessa kuvassa näkyvä kiekko, joka sai nimekseen “Swollen”. Metallibändi kertoi eilen perjantaina solmineen levytyssopimuksen Dynamic Arts Redordsin kanssa. Sopimuksen turvin nämä kaksi kiekkoa tullaan julkaisemaan päivitettyinä painoksina maaliskuussa 2011. Molemmat MCD:t kääritään yhdeksi albumikokonaisuudeksi. Teos saa nimekseen “Swollen & Torture Metal”. Se ilmestyy Suomessa 23. ja muualla maailmassa 25. maaliskuuta.

Lammas Zine arvosteli “Swollen”-kiekon heinäkuussa 2010. Teokselle annettiin kolme viidestä pisteestä. Arvostelija summasi kiekon seuraavasti: ‘Swollen‘ sisältää neljän biisin verran keskitempoista, mätää ja rupista death metallia, joka ei turhilla kikkailuilla koreile. Vokalisti hönkii kuolemaa ja musiikki on paljolti velkaa Ameriikan veteraaneille. Tuotannollisestikin ‘Swollen‘ on kaikessa rupisuudessaan mielekästä kuunneltavaa kaiken ylituotetun metallin keskellä.

“Swollen”-MCD:n kappaleet:

 1. Swollen
 2. Inside Journey
 3. Living With the Dead
 4. One Glorious Human Massacre

“Torture Metal” -MCD:n kappaleet:

 1. Facefuck With A Hammer
 2. Code Napoleon Skullfukk
 3. Samantha, You’re Alive For A Reason
 4. Human Flavour

Napoleon Skullfukk on:

 • Risto Kurimus (laulu)
 • Toni Myllyaho (kitara)
 • Marko Jaara (kitara)
 • Iikka Junttari (basso)
 • Jussi Lassila (rummut)

Napoleon Skullfukkin vuonna 2008 julkaisema äänilevy sisältää yhtyeen omien sanojen mukaan vaikutteita Deathin, Morbid Angelin, Autopsyn, Obituaryn ja Cannibal Corpsen tyylistä. Vuonna 2010 ilmestynyt MCD on edeltäjäänsä brutaalimmaksi ja runollisemmaksi luonnehdittu äänite.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.