Metallimusiikki.net

napoleon skullfukk

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen napoleon skullfukk liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin napoleon skullfukk. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin napoleon skullfukk liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Napoleon Skullfukk Dynamic Arts Recordsille.

  • Julkaistiin lauantaina 22.01.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1251 kertaa
  • Bändit:

Piirros vihreästä monsterista, joka on osittain inhimillisen näköinen, mutta täynnä turvonneita möykkyjä. Taustalla pääkalloja ja luurankoja.Julkaistaan 23.3.2011

Oululainen death metallia tekevä Napoleon Skullfukk (www.napoleon-skullfukk.com) perustettiin vuonna 2004. Bändi on uransa varrella tehnyt pari mini-CD:tä. Niistä ensimmäinen on vuodelta 2008 oleva "Torture Metal" ja tuoreempi tekele on oheisessa kuvassa näkyvä kiekko, joka sai nimekseen "Swollen". Metallibändi kertoi eilen perjantaina solmineen levytyssopimuksen Dynamic Arts Redordsin kanssa. Sopimuksen turvin nämä kaksi kiekkoa tullaan julkaisemaan päivitettyinä painoksina maaliskuussa 2011. Molemmat MCD:t kääritään yhdeksi albumikokonaisuudeksi. Teos saa nimekseen "Swollen & Torture Metal". Se ilmestyy Suomessa 23. ja muualla maailmassa 25. maaliskuuta.

Lue koko julkaisu…