Metallimusiikki.net

Nerve End julkistaa kilpailun ja esikoismusiikkivideonsa

 • Julkaistiin maanantaina 10.09.2012.
 • Luettu 991 kertaa
 • Bändit:

Progressiivista metallia soittava Nerve End julkisti esikoismusiikkivideonsa kappaleeseen "The Squid" laittamalla sen YouTubeen katsottavaksi ja kommentoimalla: Meillä on ollut upea vuosi, ja tuntuu siltä, että olemme saavuttaneet lähes kaiken, mitä bändi voi omakustannejulkaisullaan Suomessa saavuttaa. Bändi on kuluneen vuoden aikana valittu kertaalleen Soundissa ja Imperiumi.netissä kuukauden demon tekijäksi, Finnish Metal Expossa päässyt 2. sijalle Vuoden omakustanne -kategoriassa ja soittanut muun muassa Ilosaarirockin yleisölle ja loppuunmyydyn esikoiskeikkansa Kerubissa.

Kiitoksena upeasta vuodesta, Nerve End järjesti musiikkivideon kylkiäisenä kilpailun, jossa jaossa on 11 CD-levyä, viisi t-paitaa ja yhdeksän julistetta. Kilpailu on voimassa 9.10.2012 saakka. Kilpailuun voi osallistua siirtymällä yhtyeen Facebook-sivuille ja jakamalla julkisesti linkistä avautuvan tilapäivityksen. Osallistujien joukosta poimitaan 10 henkilöä, jotka voivat saada "Axis"- tai "This State Of War" -levyn, bändipaidan ja julisteita kuten alla listataan.

Kuvassa Nerve Endin järjestämän kilpailun tavarapalkintoja.

Palkintolista:

 1. "Axis" -CD, Nerve End -t-paita, "This State Of War" -CD, kolme julistetta
 2. "Axis" -CD, Nerve End -t-paita, kolme julistetta
 3. "Axis" -CD, Nerve End -t-paita, kolme julistetta
 4. "Axis" -CD, Nerve End -t-paita
 5. "Axis" -CD, Nerve End -t-paita
 6. "Axis" -CD
 7. "Axis" -CD
 8. "Axis" -CD
 9. "Axis" -CD
 10. "Axis" -CD

Nerve End on:

 • Joonas Kaselius (laulu ja kitarat)
 • Lauri Mäntynen (kitarat)
 • Aki Jalkanen (basso)
 • Erno Sallinen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.