Metallimusiikki.net

nerve end

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen nerve end liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin nerve end. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin nerve end liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Nerve End kiinnitetty Stonen lämmittelybändiksi

  • Julkaistiin perjantaina 18.01.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2147 kertaa
  • Bändit: ,

Kaksi omakustannetta julkaissut joensuulainen Nerve End on kiinnitetty lämmittelybändiksi Stonen tulevalle kiertueelle. Alle vuoden keikkaillut yhtye soittaa keväällä myös Sakara Records 10v -juhlakeikoilla yhdessä Stam1nan, Mokoman, Rytmihäiriön ja Jarkko Martikaisen kanssa.

Nerve Endin lupaavasti alkanutta keikkakevättä vauhdittaa vasta-alkanut yhteistyö Fullsteam Agencyn kanssa. Agentiksi valikoitui Musiikki & Media Industry Awards -gaalassa vuoden 2012 ohjelmamyyjänä palkittu Ari Koskinen. Hänen rosteriinsa kuuluvat Nerve Endin lisäksi Stam1na, Omnium Gatherum, Rotten Sound, Medeia, Rytmihäiriö, Barren Earth ja Von Hertzen Brothers.

Lue koko julkaisu…

Nerve End julkistaa kilpailun ja esikoismusiikkivideonsa

  • Julkaistiin maanantaina 10.09.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 986 kertaa
  • Bändit:

Progressiivista metallia soittava Nerve End julkisti esikoismusiikkivideonsa kappaleeseen "The Squid" laittamalla sen YouTubeen katsottavaksi ja kommentoimalla: Meillä on ollut upea vuosi, ja tuntuu siltä, että olemme saavuttaneet lähes kaiken, mitä bändi voi omakustannejulkaisullaan Suomessa saavuttaa. Bändi on kuluneen vuoden aikana valittu kertaalleen Soundissa ja Imperiumi.netissä kuukauden demon tekijäksi, Finnish Metal Expossa päässyt 2. sijalle Vuoden omakustanne -kategoriassa ja soittanut muun muassa Ilosaarirockin yleisölle ja loppuunmyydyn esikoiskeikkansa Kerubissa.

Lue koko julkaisu…