Metallimusiikki.net

NettleCarrierilta debyyttialbumi syyskuussa

 • Julkaistiin keskiviikkona 01.08.2012.
 • Luettu 905 kertaa
 • Bändit:

"Nettlecarrier"-albumin etukannessa ruskeaa hietikkoa ja sen päällä musta harakanvarvas, jossa ylösalaisin käännetty risti.Julkaistaan 21.9.2012

Vuonna 2005 perustettu norjalaisyhtye NettleCarrier, joka on uransa varrella julkaissut vain yhden EP-levyn, seitsentuumaisen "To Strangle the Hero of Heaven", vuonna 2009. Sen seuraaja tullaan julkaisemaan syyskuussa 2012, kun Indie Recordings tuo esiin bläkkisalbumin "Nettlecarrier". Debyyttialbumi ilmestyy ensimmäiseksi Euroopassa 21. päivä syyskuuta ja neljää päivää tuonnempana Pohjois-Amerikan alueella. Levylle varattu Truls Espedalin luoma kansitaide näkyy oikealla puolen. Sama graafikko on kuvittanut viimeisen vuosikymmenen aikana ilmestyneet Enslavedin lätyt. Kolmesta muusikosta koostuva NettleCarrier käyttää rumpalinaan Gorgorothin, Gehennan ja myös Enslavedin joukoissa vaikuttanutta Dirge Repiä. Bändissä vaikuttaa myös Djevelin T. Ciekals kitaristina ja laulaja–basistina Koldbrannin Mannevond.

Bändiltä ilmestynyt "To Strangle the Hero of Heaven" sisältää kaksi biisiä. Niistä kertyy soittoaikaa kahdeksan ja puoli minuuttia. Levy ilmestyi 7-tuumaisena vinyylikiekkona. Norjan pääkaupungista Oslosta käsin toimiva NettleCarrier solmi tiettävästi heinäkuussa 2012 levytyssopimuksen Indie Recordingsin kanssa. Bändi on nykyisellä kokoonpanollaan vaikuttanut vuodesta 2010 lähtien, kun Dirge Rep liittyi rumpaliksi. Tuolloin kolmikko päätti ryhtyä luomaan studioalbumia.

"Nettlecarrier"-albumin kappaleet:

 1. The Boiling Blood
 2. Paa Vaare Paaler Deres Hoder
 3. I Helvete Kristus Skal Forgaa
 4. Naar Han Vaakner
 5. Demoriel
 6. Cup Of Lethe
 7. Bundet Til Masten

NettleCarrier on:

 • Mannevond (laulu ja basso)
 • T.Ciekals (kitarat)
 • Dirge Rep (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.