Metallimusiikki.net

nettlecarrier

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen nettlecarrier liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin nettlecarrier. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin nettlecarrier liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

NettleCarrierilta debyyttialbumi syyskuussa

  • Julkaistiin keskiviikkona 01.08.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 938 kertaa
  • Bändit:

"Nettlecarrier"-albumin etukannessa ruskeaa hietikkoa ja sen päällä musta harakanvarvas, jossa ylösalaisin käännetty risti.Julkaistaan 21.9.2012

Vuonna 2005 perustettu norjalaisyhtye NettleCarrier, joka on uransa varrella julkaissut vain yhden EP-levyn, seitsentuumaisen "To Strangle the Hero of Heaven", vuonna 2009. Sen seuraaja tullaan julkaisemaan syyskuussa 2012, kun Indie Recordings tuo esiin bläkkisalbumin "Nettlecarrier". Debyyttialbumi ilmestyy ensimmäiseksi Euroopassa 21. päivä syyskuuta ja neljää päivää tuonnempana Pohjois-Amerikan alueella. Levylle varattu Truls Espedalin luoma kansitaide näkyy oikealla puolen. Sama graafikko on kuvittanut viimeisen vuosikymmenen aikana ilmestyneet Enslavedin lätyt. Kolmesta muusikosta koostuva NettleCarrier käyttää rumpalinaan Gorgorothin, Gehennan ja myös Enslavedin joukoissa vaikuttanutta Dirge Repiä. Bändissä vaikuttaa myös Djevelin T. Ciekals kitaristina ja laulaja–basistina Koldbrannin Mannevond.

Lue koko julkaisu…