Metallimusiikki.net

Nightwish kesällä Sotkamon Sykkeeseen

Kolmatta kertaa järjestettävän Sotkamon Syke -festivaalin pääesiintyjänä nähdään parasta aikaa Etelä-Amerikassa kiertueella oleva Nightwish. Sotkamon keikka tulee olemaan siinä mielessä erityinen, että se on meneillään olevan maailmankiertueen viimeinen kotimaan keikka. Sotkamossa tullaan näkemään myös yhtyeen uusi solisti Floor Jansen.

Suomen suosituimman yhtyeen lisäksi Sykkeen lavalla nähdään joukko maamme kovimpia artisteja. Festivaalille uusia nimiä ovat kestosuosikki Kotiteollisuus ja aina hauskasta lavashow’staan tunnettu Eläkeläiset. Turmion Kätilöt ja parhaillaan uutta materiaalia työstävä Amorphis ovat sotkamolaiselle yleisölle tuttuja jo ensimmäisestä Sykkeestä. Tapahtumassa nähdään myös kainuulaisia esiintyjiä.

Sotkamon Syke järjestetään tulevana kesänä 19.–20.7.2013, eli festivaalin ajankohta siirtyy totutusta elokuun ensimmäisestä viikonlopusta parilla viikolla aikaisemmaksi, mutta paikkana säilyy hyväksi havaittu Sokos Hotel Vuokatin ja jäähallin välinen parkkialue.

Alueen kapasiteetti on noin 4 000 henkilöä ja tapahtuman odotetaan olevan loppuunmyyty. Kahden päivän liput tulevat myyntiin 1.12.2012 Tiketin verkkokaupassa osoitteessa www.tiketti.fi, Sokos Hotel Vuokatissa sekä Kajaanin Prismassa. Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 12-vuotiaat pääsevät alueelle vain huoltajan seurassa. Alueella on myös rajatut anniskelualueet täysi-ikäisiä asiakkaita varten. Myös VIP-liput sekä Sokos Hotel Vuokatin festivaaliviikonlopun majoituspaketit tulevat myyntiin 1.12.2012. Lisätietoja tapahtumasta, lipuista ja majoituspaketeista löytyy internetistä osoitteessa www.sotkamonsyke.fi.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.