Metallimusiikki.net

kotiteollisuus

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen kotiteollisuus liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin kotiteollisuus. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin kotiteollisuus liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Historian kuudes Fugefest järjestetään 15.–17.10.2020

Suurin Suomen ulkopuolella järjestettävä suomalaisfestivaali Fugefest järjestetään myös tänä vuonna kolmipäiväisenä. Espanjan aurinkorannikolla nähdään tänäkin vuonna kova kattaus nimekkäitä suomalaisartisteja. Mukana ovat mm. Arttu Wiskari, Elastinen, Katri Helena, Maustetytöt ja soolouralle Nightwishista vuonna 2005 siirtynyt sopraanolaulaja Tarja Turunen.

Lue koko julkaisu…

Valmistuvat opiskelijat ilmaiseksi Sotkamon Syke -festivaalille

Sotkamon Syke 2013Järjestetään 19.-20.7.2013

Sotkamon Syke -musiikkifestivaali palkitsee kaikki Kainuun Ammattiopistosta ja Kainuun lukioista valmistuvat nuorisoasteen opiskelijat ilmaisella kahden päivän sisäänpääsyllä 19.–20.7. Vuokatissa järjestettävälle festivaalille, jonka kirkkaimpana tähtenä nähdään Nightwish.

Yhteensä noin tuhat valmistuvaa opiskelijaa voivat lunastaa kahden päivän rannekkeen festivaalin portilla esittämällä kopion tutkintotodistuksesta sekä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Mitään ennakkolippua tai -ilmoittautumista ei siis tarvita.

Lue koko julkaisu…

Nightwish kesällä Sotkamon Sykkeeseen

Kolmatta kertaa järjestettävän Sotkamon Syke -festivaalin pääesiintyjänä nähdään parasta aikaa Etelä-Amerikassa kiertueella oleva Nightwish. Sotkamon keikka tulee olemaan siinä mielessä erityinen, että se on meneillään olevan maailmankiertueen viimeinen kotimaan keikka. Sotkamossa tullaan näkemään myös yhtyeen uusi solisti Floor Jansen.

Suomen suosituimman yhtyeen lisäksi Sykkeen lavalla nähdään joukko maamme kovimpia artisteja. Festivaalille uusia nimiä ovat kestosuosikki Kotiteollisuus ja aina hauskasta lavashow’staan tunnettu Eläkeläiset. Turmion Kätilöt ja parhaillaan uutta materiaalia työstävä Amorphis ovat sotkamolaiselle yleisölle tuttuja jo ensimmäisestä Sykkeestä. Tapahtumassa nähdään myös kainuulaisia esiintyjiä.

Lue koko julkaisu…

Kotiteollisuus Sauna Open Airissa 7.6.2009!

  • Julkaistiin torstaina 16.07.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2295 kertaa
  • Bändit:

Kotiteollisuuden kaksi jäsentä ovat antautuneet pusuttelemaan keikkalavalla soitinlaitteiden ympärillä ja kitarat kourissa.Kuva: Jouni Kautto

Kotiteollisuus (www.kotiteollisuus.com) soitti hienon keikan Sauna Open Airin viimeisenä päivänä, sunnuntaina. Kun yhtye oli ottanut yleisönsä, oli aika tutkailla poikien kuulumisia. Nokkamies Jouni Hynysen keikkaväsymyksen johdosta päädyin rupattelemaan yhtyeen basistin, Janne Hongiston, kanssa sangen leppoisissa merkeissä!

Tämä on Tampereella järjestetyn Sauna Open Air -festivaalin yhteydessä tehty neljäs bändihaastattelu. Edellisen kerran Metallimusiikki.net turisi Finntrollin kanssa. Artikkelisarjan toisessa osassa puitiin Profane Omenin toimia ja 14. kesäkuuta julkaistussa ensimmäisessä osassa 45 Degree Womanin vaiheita.

Lue koko julkaisu…

Kotiteollisuus: Vieraan sanomaa.

  • Julkaistiin keskiviikkona 27.12.2006.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1437 kertaa
  • Bändit:

Kotiteollisuus (www.kotiteollisuus.com) on lappeenrantalainen heavy metal -bändi. Bändi tunnettiin alkuaikoina nimellä Hullu ukko ja kotiteollisuus (vuodesta 1991 vuoteen 1997). Bändi julkaisi nykyisellä nimellään ensimmäisen albuminsa v. 1998 — kiekon nimi on "Aamen". Tämä musiikkivideo kappaleesta "Vieraan sanomaa" ilmestyi vuonna 2005 julkaistulla "7"-nimisellä albumilla. Levystä painettiin normaalin version lisäksi myös 3000 kappaleen rajoitettu pahvikantinen painos.

Lue koko julkaisu…