Metallimusiikki.net

Valmistuvat opiskelijat ilmaiseksi Sotkamon Syke -festivaalille

Sotkamon Syke 2013Järjestetään 19.-20.7.2013

Sotkamon Syke -musiikkifestivaali palkitsee kaikki Kainuun Ammattiopistosta ja Kainuun lukioista valmistuvat nuorisoasteen opiskelijat ilmaisella kahden päivän sisäänpääsyllä 19.–20.7. Vuokatissa järjestettävälle festivaalille, jonka kirkkaimpana tähtenä nähdään Nightwish.

Yhteensä noin tuhat valmistuvaa opiskelijaa voivat lunastaa kahden päivän rannekkeen festivaalin portilla esittämällä kopion tutkintotodistuksesta sekä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Mitään ennakkolippua tai -ilmoittautumista ei siis tarvita.

Muuttamalla tilajärjestelyjä saimme lisätilaa festivaalialueelle ja halusimme käyttää sen hyödyksi jotenkin muuten kuin perinteisesti lisäämällä myytävien lippujen määrää, vaikka ennakkomyynti onkin käynyt tänä vuonna ennätysvilkkaana, toteaa festivaalin johtaja Ville Karjalainen. Oppilaitosten edustajat olivat heti mukana tempauksessa ja lupasivat ilomielin auttaa meitä kampanjan toteuttamisessa ja tästä rohkaistuneina löimme asian lukkoon.

Karjalainen jatkaa: Tulevaisuudessa opiskelun tärkeys korostuu entisestään ja sen vuoksi haluamme onnitella opiskelijoita opiskelu-urakan saattamisesta päätökseen. Opintojen jälkeen on rahat vähissä, eikä kesän rientoihin ole välttämättä mahdollisuutta osallistua, vaikka halua olisikin. Nyt opiskelijoilla on mahdollisuus juhlistaa koulun päättymistä huippuesiintyjien tahdittamana. Lisäksi toivomme nuorten muistavan, että Kainuu on monellakin mittarilla mitattuna varsin elävä maakunta ja osaamiselle on tarvetta täälläkin, vaikka varmasti monia ruuhkaisempi Suomi puoleensa vetääkin.

Sotkamon Sykkeen lauantain ohjelmistoa on muokattu kevyempään, hauskanpitoa suosivaan suuntaan. Lauantai-illan päätähtenä nähdään Nightwish. Muita festivaalivieraita viihdyttäviä artisteja ovat muun muassa Elokuu, Johanna Kurkela ja Eläkeläiset. Perjantaina Sykkeen ohjelma noudattelee aiemmilta vuosilta tuttua teemaa ja lavalle nousevat Amorphis, Kotiteollisuus, Turmion Kätilöt ja Klamydia.

Sotkamon Syke

  • Kolmatta kertaa järjestettävä rock-festivaali Sotkamon Vuokatissa 19.–20.7.2013.
  • Esiintyjinä mm. Nightwish, Johanna Kurkela, Amorphis, Elokuu, Kotiteollisuus, Turmion Kätilöt ja Eläkeläiset.
  • Sotkamon Syke –festivaalin järjestää sotkamolainen Järjestävä taho Festivals Oy
  • Lisätietoja tapahtumasta, lipuista ja majoituspaketeista löytyy internetistä osoitteessa www.sotkamonsyke.fi ja www.facebook.com/sotkamonsyke
  • Ennakkoliput tapahtumaan saa mm. Tiketistä, Break Sokos Hotel Vuokatista sekä Kajaanin Prismasta.
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.