Metallimusiikki.net

Nowen: "Essence of Fear" ulkona 11.1.2012.

 • Julkaistiin lauantaina 10.12.2011.
 • Luettu 925 kertaa
 • Bändit:

Piirros monsterista, jolla kiemuraiset sormet ja pitkäksi venynyt suu. Kuva on siniharmaa. Sen oikeassa alakulmassa on Nowenin logo.Julkaistaan 11.1.2012

Nowen on äänittänyt kesän 2011 aikana toisen täyspitkänsä yli kymmenen kivuliaan olemassaolovuotensa päätteeksi. Albumi, nimeltään "Essence of Fear", on matka läpi pimeyden, turhuuden ja pelon, muistuttaen elämän raadollisuudesta ja hauraudesta. Inho, viha ja kaiken ymmärryksen puute on inspiroinut bändiä tekemään levyn, joka on paradoksaalisesti sielukkaampi kuin juurikaan mikään, mitä tämän päivän bändit yrittävät ihmisille tarjota. "Essence of Fear" on kiistatta joka suhteessa kovin suoritus, mihin bändi on matkallaan kyennyt. Se julkaistaan 11. tammikuuta 2012. Violent Journey Recordsin kautta julkaistava levy on ennakkotilattavissa Levykauppa Äxästä.

Nowenin nelikko on ennen tätä albumia purkittanut Violent Journey Recordsille debyyttialbumin "Nothing but Hate". Se ilmestyi viime vuonna. Ryhmän ensimmäinen elonmerkki koettiin vuonna 2005, kun omakustanteinen EP-nauhoite "Where Hell Begins" julkaistiin. Metallibändi tarjoaa uransa varrella syntyneitä biisejä kuunneltavaksi MySpace-sivuillaan.

"Essence of Fear" -albumin kappaleet:

 1. Intro II
 2. The Egotist
 3. The Inner Beast
 4. Crown of Fallacy
 5. Path of Destruction
 6. Sacrifice for Nothing
 7. Deadly Force
 8. The Honor
 9. Acts of Deceit
 10. Corrupted by Poison
 11. Essence of Fear

Nowen on:

 • Lappis (laulu ja kitarat)
 • Markus Taipale (kitarat)
 • Jarno Nurmi (basso)
 • Ville Vehviläinen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.