Metallimusiikki.net

nowen

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen nowen liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin nowen. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin nowen liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Nowen: "Essence of Fear" ulkona 11.1.2012.

  • Julkaistiin lauantaina 10.12.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 926 kertaa
  • Bändit:

Piirros monsterista, jolla kiemuraiset sormet ja pitkäksi venynyt suu. Kuva on siniharmaa. Sen oikeassa alakulmassa on Nowenin logo.Julkaistaan 11.1.2012

Nowen on äänittänyt kesän 2011 aikana toisen täyspitkänsä yli kymmenen kivuliaan olemassaolovuotensa päätteeksi. Albumi, nimeltään "Essence of Fear", on matka läpi pimeyden, turhuuden ja pelon, muistuttaen elämän raadollisuudesta ja hauraudesta. Inho, viha ja kaiken ymmärryksen puute on inspiroinut bändiä tekemään levyn, joka on paradoksaalisesti sielukkaampi kuin juurikaan mikään, mitä tämän päivän bändit yrittävät ihmisille tarjota. "Essence of Fear" on kiistatta joka suhteessa kovin suoritus, mihin bändi on matkallaan kyennyt. Se julkaistaan 11. tammikuuta 2012. Violent Journey Recordsin kautta julkaistava levy on ennakkotilattavissa Levykauppa Äxästä.

Lue koko julkaisu…

Nowen: "Nothing But Hate".

  • Julkaistiin tiistaina 22.12.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1486 kertaa
  • Bändit:

"Nothing But Hate" -albumin etukannessa näkyy piirros suuresta demonista, jolla punaiset silmät ja valtava suu täynnä ihmisten päitä kuin keitossa ikään. Kuvan yläosassa lukee kahden kobran välissä Nowenin nimi. Kuvan alaosaan sijoitettu albumin nimi sateJulkaistaan keväällä 2010

Kymmenen vuotta sitten Raahessa perustettu Nowen kertoi sunnuntaina solmineensa levytyssopimuksen Violent Journey Recordsin kanssa. Sopimuksen syntymisen ohessa ryhmä paljasti suunnitelmat julkaista uransa ensimmäisen täyspitkän äänilevyn kiekosta "Nothing But Hate". Tämä albumi tullaan julkaisemaan jossain vaiheessa ensi vuoden kevättä. Englanniksi laulettuun levyyn voi tutustua kappaleen "Bleed, Suffer And Die" muodossa siirtymällä Nowenin MySpace-sivuille. Näinä päivinä Lahden ja Helsingin alueelle levinneen Nowenin esikoisalbumi valmistui kesällä 2009, jolloin opus oli äänitetty ja miksattu. Äänitteellä tullaan kuulemaan jonkin verran vierailevia tähtiä, mutta tarkempaa informaatiota näistä yksityiskohdista ei ole vielä tiedossa. Nowen lupaa tarjota albumillaan runsaasti kitarasooloja, mahtavaa rumpalointia, raivokasta laulutyöskentelyä ja hämmästyttäviä basso-osuuksia.

Lue koko julkaisu…