Metallimusiikki.net

Nowen: "Nothing But Hate".

 • Julkaistiin tiistaina 22.12.2009.
 • Luettu 1485 kertaa
 • Bändit:

"Nothing But Hate" -albumin etukannessa näkyy piirros suuresta demonista, jolla punaiset silmät ja valtava suu täynnä ihmisten päitä kuin keitossa ikään. Kuvan yläosassa lukee kahden kobran välissä Nowenin nimi. Kuvan alaosaan sijoitettu albumin nimi sateJulkaistaan keväällä 2010

Kymmenen vuotta sitten Raahessa perustettu Nowen kertoi sunnuntaina solmineensa levytyssopimuksen Violent Journey Recordsin kanssa. Sopimuksen syntymisen ohessa ryhmä paljasti suunnitelmat julkaista uransa ensimmäisen täyspitkän äänilevyn kiekosta “Nothing But Hate”. Tämä albumi tullaan julkaisemaan jossain vaiheessa ensi vuoden kevättä. Englanniksi laulettuun levyyn voi tutustua kappaleen “Bleed, Suffer And Die” muodossa siirtymällä Nowenin MySpace-sivuille. Näinä päivinä Lahden ja Helsingin alueelle levinneen Nowenin esikoisalbumi valmistui kesällä 2009, jolloin opus oli äänitetty ja miksattu. Äänitteellä tullaan kuulemaan jonkin verran vierailevia tähtiä, mutta tarkempaa informaatiota näistä yksityiskohdista ei ole vielä tiedossa. Nowen lupaa tarjota albumillaan runsaasti kitarasooloja, mahtavaa rumpalointia, raivokasta laulutyöskentelyä ja hämmästyttäviä basso-osuuksia.

“Nothing But Hate” -albumin kappaleet:

 1. Intro
 2. The Sick Weakness
 3. Dead Meat
 4. Fragile
 5. Bleed, Suffer And Die
 6. Sofia
 7. Nothing But Hate
 8. After The Suicide
 9. From Time To Eternity

Ennen “Nothing But Hate” -albumia yhtyeeltä ilmestyi MCD-levy “Where Hell Begins” lähes viisi vuotta sitten. Levystä tehty painos on myyty loppuun. Tätä levyä ennen Nowenilta valmistui pari demolevyä uuden vuosituhannen alussa.

Nowen on:

 • Lappis (kitara ja laulu)
 • Kusmar Rotten (kitara)
 • Jarno Nurmi (basso)
 • Ville Vehviläinen (rummut)

Nowenin kitaristina ja laulajana toimiva Lappis on jäsen Witheriassa, kuten myös Kusmar Rotten. Rumpali Ville Vehviläinen soittaa myös Waltarissa ja basisti Jarno Nurmi vaikuttaa Slugathorissa. Bändi kertoo hakevansa metallimättöönsä innoitusta Deathilta, Sepulturalta, Slayerilta, Morbid Angelilta ja useilta black metal -bändeiltä, kuten Immortalilta, Emperorilta ja Vaderilta.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.