Metallimusiikki.net

Nummirockiin juhlavuoden sinetöivä kiinnitys.

Historian siipien havinaa Suomi-rockin huipulta 25 vuotta sitten: maailman ensimmäisessä Nummirockissa esiintyi Kauhajoelta lähtöisin oleva Skädäm, joka nyt palaa tunnelmoimaan Nummijärven yöttömään yöhön. Skädäm perustettiin vuonna 1984 ja sen tunnetuin kappale “Katujen kuningatar” löi nopeasti itsensä läpi Suomi-rockin pelikentällä.

Juhlavuoden kunniaksi juontajaksi on saatu ei vähempää kuin Suomen yksi tunnetuimmista rock-persoonista, Radio Rockiltakin tuttu moottoriturpa, metallikansan suosikki: Jone Nikula.

Nummirockin juhlavuoden jo julkaistut artistit ovat U.D.O. (Saksa), Legion of the Damned (Alankomaat), The Haunted (Ruotsi), Eluveitie (Sveitsi), Voivod (Kanada) ja Amaranthe (Ruotsi), sekä kotimaista virtausta edustavat Amorphis, Turisas, Turmion Kätilöt, Before the Dawn, Teräsbetoni, Norther, KYCPK, Rotten Sound, Ajattara, Deathchain, myGrain ja Thaurorod. Beneath Under, Countless Goodbyes, The Hypothesis, Luna Tremensis, Nemecic, Path of Mine, Sortokausi ja uniQarma.

Ennakkoliput ovat myynnissä Lippupalvelun ja Tiketin myyntipisteissä 89 euron hintaan. Perinteisesti auto- ja telttapaikka kuuluvat lipun hintaan. Päiväkohtaiset liput myydään ainoastaan portilta 60 eurolla. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.nummirock.fi.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.