Metallimusiikki.net

skädä

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen skädä liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin skädä. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin skädä liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Nummirockiin juhlavuoden sinetöivä kiinnitys.

Historian siipien havinaa Suomi-rockin huipulta 25 vuotta sitten: maailman ensimmäisessä Nummirockissa esiintyi Kauhajoelta lähtöisin oleva Skädäm, joka nyt palaa tunnelmoimaan Nummijärven yöttömään yöhön. Skädäm perustettiin vuonna 1984 ja sen tunnetuin kappale "Katujen kuningatar" löi nopeasti itsensä läpi Suomi-rockin pelikentällä.

Juhlavuoden kunniaksi juontajaksi on saatu ei vähempää kuin Suomen yksi tunnetuimmista rock-persoonista, Radio Rockiltakin tuttu moottoriturpa, metallikansan suosikki: Jone Nikula.

Lue koko julkaisu…