Metallimusiikki.net

Paragon säveltää.

  • Julkaistiin maanantaina 29.11.2010.
  • Luettu 775 kertaa
  • Bändit:

Saksalainen hevimeteliyhtye Paragon kertoi edellisen viikon perjantaina säveltävänsä uutta musiikkia seuraavaa studioalbumia varten. Albumin tuottaja on jo valittu huolimatta siitä, ettei levyn äänittämisvaihe ole vielä päässyt käyntiin. Paragon valitsi uutukaisen tuottajaksi Peter Sielckin, joka on osallistunut vuosien varrella toistuvasti Paragonin kiekkojen muovaamiseen. Sielckillä on ollut tekemässä levyjä “Steelbound”, “Law of the Blade”, “The Dark Legacy” ja “Revenge”. Lisäksi Paragonin projektien lisäksi hän on tehnyt töitä samoissa merkeissä Saxonin ja Blind Guardianin kanssa. Näiden meriittien vuoksi tämän tuottajan tiedetään olevan paras vaihtoehto uuden levyn äänimaailman luomiseen.

Paragonin basisti Jan Bünning kertoi perjantaina hänen yhdessä muiden yhtyeen jäsenten kanssa raapivan nyt läjään riffejä ja ideoita, joilla uusi studiosoitto tullaan täyttämään. Tähän mennessä ryhmällä on valmiina parin biisin rungot ja jonkin verran hahmotelmia neljää muuta värssyä varten. Basistin mukaan nämä kappaleet kuulostavat hyvin old schoolilta, hyvin perinteiseltä Paragonilta.

Uuden studioalbumin kansitaiteen ja muun graafisen ilmeen tulee jälleen toteuttamaan Dirk Illing. Hän teki kuvitusta myös “Law the Blade”, “Forgotten Prophecies” ja “The Dark Legacy” -lättyjä varten. Seuraavat Paragonin bändikuvat tulee ottamaan Stefan Malzkorn. Sama mies on aikaisemminkin räpsinyt kuvia Paragonin jäsenten naamavärkeistä. Mies on lisäksi tehnyt kuvaustöitä Cradle Of Filthille ja suomalaiselle sellistibändi Apocalypticalle.

Uusi albumi tulee olemaan seuraaja loppuvuodesta 2008 julkaistulle “Screenslaves”-albumille. Se julkaistiin Massacre Recordsin kautta. Bändi ilmoitti viime vuoden lopulla pitävänsä jonkin verran taukoa. Tuohon aikaan yhtyeen rivit hupenivat, kun kaksi miestä erosi ryhmästä. Nyt “comebackin” aikaan eronneista jäsenistä toinen, basisti Jan Bünning, palasi yhtyeeseen uudelleen. Bändi etsii edelleen uutta kitaristia Günny Krusen tilalle.

Paragon on:

  • Andreas “Buschi” Babuschkin (laulu)
  • David Wieczorek (kitara)
  • Wolfgang Tewes (kitara)
  • Jan Bünning (basso)
  • Christian Gripp (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.