Metallimusiikki.net

paragon

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen paragon liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin paragon. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin paragon liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Paragon etsii levy-yhtiötä

 • Julkaistiin lauantaina 07.07.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 969 kertaa
 • Bändit:

Hampurilainen voimametallibändi hehkuttaa Paragon valmistuvan pitkäsoittonsa kuulostavan mahtavalta heavy metal -tekeleeltä ja tiedostaa jokaisen bändin sanovan samaa uusimmasta äänitteestään. Paragonin uutukaislevyllä, jonka nimeä ei vielä ole annettu, kuullaan mahtavia biisejä, riffejä, vokaaleja ja nähdään mahtava kansitaide. Mahtavuuksien joukkoon Paragon listaa myös ne kaksi vokalistia, jotka vierailevat albumilla. Teos nauhoitettiin maalis–kesäkuun välisenä aikana. Biisit miksasi Piet Sielck. Miksaamisen ja masteroimisen jälkeen saksalaisyhtye ryhtyi neuvottelemaan eri levy-yhtiöiden kanssa siitä, kuka julkaisee opuksen ja milloin. Tyyliltään uudet biisit ovat basisti Jan Bünningin mukaan kuin raskaampia versioita "Revenge"-teoksesta, mutta kitaroiden kuulostavan enemmänkin "Law of the Blade" -albumin kautta.

Lue koko julkaisu…

Paragon säveltää.

 • Julkaistiin maanantaina 29.11.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 782 kertaa
 • Bändit:

Saksalainen hevimeteliyhtye Paragon kertoi edellisen viikon perjantaina säveltävänsä uutta musiikkia seuraavaa studioalbumia varten. Albumin tuottaja on jo valittu huolimatta siitä, ettei levyn äänittämisvaihe ole vielä päässyt käyntiin. Paragon valitsi uutukaisen tuottajaksi Peter Sielckin, joka on osallistunut vuosien varrella toistuvasti Paragonin kiekkojen muovaamiseen. Sielckillä on ollut tekemässä levyjä "Steelbound", "Law of the Blade", "The Dark Legacy" ja "Revenge". Lisäksi Paragonin projektien lisäksi hän on tehnyt töitä samoissa merkeissä Saxonin ja Blind Guardianin kanssa. Näiden meriittien vuoksi tämän tuottajan tiedetään olevan paras vaihtoehto uuden levyn äänimaailman luomiseen.

Lue koko julkaisu…

Paragon: "Screenslaves".

 • Julkaistiin keskiviikkona 24.09.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 885 kertaa
 • Bändit:

Paragon-bändistä otettu valokuva. Kuvassa näkyy suurta ovea tai porttia vasten viisi mustiin pukeutunutta hevimiestä. Osalla nahkavaatteet yllään, osalla pitkät hiukset. Kaikki ovat sukupuoleltaan miehiä.Paragon vuonna 2008

Saksalainen, hampurilainen, power metallia kirnuava Paragon (www.paragon-metal.com) uutisoi nimenneensä uusimman pitkäsoittonsa ja päättäneen tituleerata opusta yksinkertaisesti nimellä "Screenslaves". Se aiotaan julkaista Massacre Recordsin kautta 14. marraskuuta 2008. Opuksen tuottajana bändi käytti entistä Grave Diggerin ja nykyistä Rebellionin jäsentä, nimeltään Uwe Lullista. Uusi albumi nauhoitettiin Frankfurtissa sijaitsevassa Black Solaris Studiossa. "Screenslaves" on seuraaja yhtyeen kesäkuussa 2007 Remedy Recordsin kautta irti laskemalle "Forgotten Prophecies" -levylle.

Saksalaisbändi uutisoi kesäkuun ensimmäisellä viikolla tekevänsä cover-version poikabändi Backstreet Boysin hittikappaleesta "Larger Than Life". Kyseinen kappale sisältyy uuden albumin kappalelistalle. Lisäksi marraskuinen "Screenslaves"-levyn digipak-painos sisältää musiikkivideon albumin nimikkokappaleesta.

Lue koko julkaisu…

Paragon tiedottaa äänitystöistä.

 • Julkaistiin tiistaina 26.09.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 713 kertaa
 • Bändit:

Paragon, jonka edellinen albumi "Revenge" julkaistiin viime vuonna, on nyt työstämässä uutta materiaalia. Bändi on tähän mennessä saanut äänitettyä uuden albumin rummut, kitarat ja melkein kaikki bassot. Uusi Paragonin albumi tulee sisältämään kymmenen kappaletta, joista yksi on instrumentaalinen intro, sekä kaksi cover-kappaletta (toinen albumia varten, toinen tribuutti-CD:lle).

Lue koko julkaisu…