Metallimusiikki.net

Phoenix's Cavalcade Over Finland -kiertue.

Sinisävyinen valokuva kuudesta miehestä, jotka seisovat rivissä häijynnäköiset ilmeet kasvoillaan. Osa miehistä pitkähiuksisia. Pääosin kaikki pukeutuneet mustiin vaatteisiin.Kuvassa Agathodaimon

Saksalainen vuonna 1995 perustettu Agathodaimon saapuu Suomeen toukokuun lopulla. Agathodaimon on pääesiintyjänä lähes koko Suomen halkovan kiertueen ajan. Bändi on tiukassa iskussa lavoilla esittäessään viimeisimmän “Phoenix”-albuminsa materiaalia. Agathodaimon valmistelee myös par’aikaa
kuudennen albuminsa materiaalia. Agathodaimonin kanssa kiertueella kulkee kotimainen Catamenia ja Re-Armed. Kiertueen päätepisteenä toimivan Dante’s Highlightin keikan pääsylippuja kauppaa ennakkoon Tiketti, josta hankitut liput ovat 10 euron arvoisia. Ovelta liput 12 €. Seikkailun yhteistyökumppaneina ovat Kold Reso Kvlt Oy, WCH-yhdistys ja Olbifrus.

Catamenian uudelta yhdeksänneltä “Cavalcade“-albumilta voi löytää bändin kaikki parhaat puolet ynnättynä yhteen. Catamenia jatkaa yhä kulkuaan uudelle vuosikymmenelle entistäkin kunnianhimoisempana, janoisempana ja pysytellen tiiviisti yhtenä Suomen tärkeimmistä metallimusiikin vientituotteista. Tässä on myös bändi, jota ei ole tarpeeksi nähty Suomen keikkarintamalla. Catamenian uusi albumi ilmestyy helmikuun 26. päivä.

Re-Armed hoitaa avausaktin virkaa kiertueella ja isännöi kiertuetta läpi Suomen. Re-Armed on saanut kotimaisessa metallimediassa tasaisen hyvää palautetta demoillaan, keikkaillut ahkerasti ympäriinsä ja nimi on vilahdellut isojen kotimaisten bändien lämmittelijänä useampaankin otteeseen.

Phoenix’s Cavalcade Over Finland — Tour 2010:

  • Keskiviikkona 26. toukokuuta 2010: Nuclear Nightclub (Oulu)
  • Torstaina 27. toukokuuta 2010: YO-talo (Tampere)
  • Perjantaina 28. toukokuuta 2010: Klubi (Turku)
  • Lauantaina 29. toukokuuta 2010: Dante’s Highlight (Helsinki)

Agathodaimon on:

  • Ashtrael (laulu)
  • Sathonys (kitara ja laulu)
  • Jan Jansohn (kitarat)
  • Felix Ü. Walzer (kosketinsoittimet)
  • Manuel Steitz (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.