Metallimusiikki.net

re armed

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen re armed liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin re armed. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin re armed liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Re-Armed lämmittelemään Suffocationia ja Originia Eurooppaan

Keravalainen Re-Armed (www.re-armed.net) suuntaa kokkansa toistamiseen Eurooppaan tänä vuonna. Tällä kertaa kiertuekumppaneina toimii legendaarinen death metal -yhtye Suffocation ja äärimmäisen tekninen ja rujo Origin. Re-Armed lämmittelee amerikkalaisyhtyeitä noin kolmen viikon ajan heinäkuussa ja kiertue kantaa nimeä The End of Humanity European Tour 2012. Kiertueen järjestää Soundworks Touring yhteistyössä Nuclear Blast Touringin kanssa. Kiertue sisältää lähes parikymmentä esiintymistä eri puolilla Eurooppaa.

Lue koko julkaisu…

Re-Armed lämmittelemään Chimairaa Eurooppaan.

 • Julkaistiin maanantaina 23.01.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1058 kertaa
 • Bändit:

Piirros suuresta televisioruuturobotista, joka vaikuttaa hypnotisoivan taivasta.Julkaistaan 27.1.2012

Re-Armed lämmittelee yhdysvaltalaista Chimairaa maalis–huhtikuun vaihteessa Keski-Euroopan klubeilla. Kiertueella yhtyeet esiintyvät muun muassa Belgiassa, Hollannissa ja Saksassa. Chimaira on valloittanut tiensä metalliyleisön sydämiin jo vuosituhannen alussa modernilla metallillaan ja tämä onkin Re-Armedille loistava tilaisuus viedä musiikkiaan yhä useamman metallimusiikin kuuntelijan pariin.

Keravalaisen death-/thrashjyrä Re-Armedin debyyttialbumi "Worldwide Hypnotize" on ennakkokuuntelussa tämän viikon Infernon ja KaaosZinen kotisivuilla. Albumi ilmestyy Massacre Recordsin kautta 27.1.2012 maailmanlaajuisesti ja Suomessa 1.2.2012. Levy on saanut jo hyvää suitsutusta Legacyssä ja myös haastatteluita yhtye on antanut ympäri Eurooppaa. Levynjulkaisukeikka pidetään Helsingin Semifinalissa perjantaina 27.1.2012. Lämmittelijänä toimii loistokas The Undivine.

Lue koko julkaisu…

Re-Armed Massacre Recordsille ja Kärtsy Hatakka basistiksi.

 • Julkaistiin keskiviikkona 23.11.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1285 kertaa
 • Bändit: ,

Valokuva Re-Armedin kokoonpanosta mustaa taustaa vasten.Kuvassa Re-Armed vuonna 2011

Keravalainen, vuonna 2001 perustettu death-/thrashjyrä Re-Armed (www.re-armed.net) on solminut maailmanlaajuisen levytyssopimuksen saksalaisen Massacre Recordsin kanssa. Debyyttialbumi "Worldwide Hypnotize" julkaistaan 27. tammikuuta 2012 ja Suomessa albumi on saatavilla muun muassa Levykauppa Äxästä 1. helmikuuta 2012 lähtien. Yhtye toivottaa myös tervetulleeksi uuden basistin, Kärtsy Hatakan. Hatakka on kansalle tuttu Waltari-yhtyeestä jo reilun parinkymmenenvuoden ajalta ja vastaa nyt myös Re-Armedin alataajuuksista. Uudella kokoonpanolla bändi nähdään yleisön edessä seuraavan kerran tänään keskiviikkona, kun bändi soittaa Riiassa.

Lue koko julkaisu…

Re-Armed: Natural Backlash.

 • Julkaistiin perjantaina 25.02.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1651 kertaa
 • Bändit:

"Worldwide Hypnotize" -albumin etukannessa piirros zombielaumasta suuren televisioruudun edessä. Taustalla hypnotisoivaa kuviota, joka säteilee kaikkeuteen. Albumin kansitaiteen päällä lukee valkoisella värillä Unreleased.

Keravalta käsin vuodesta 2001 lähtien toiminut metalliryhmä Re-Armed (www.re-armed.net) tiedottaa laittaneensa nettiin katseltavaksi "Natural Backlash" -kappaleeseen kuvatun promovideon. Tämä Re-Armedin kappale avaa julkaisemista odottavan "Worldwide Hypnotize" -albumin. Vast’ikään viimeistelty pitkäsoitto nauhoitettiin viime vuoden syksyllä. Äänitystyöt ja miksausvaihe päättyivät marraskuussa. Debyyttialbumin masteroiminen vietiin päätökseen joulukuussa ja sen jälkeen opuksen kansitaide sun muut yksityiskohdat paljastettiin. Vajaan neljän minuutin pituinen "Natural Backlash" on Herbert Smithin kuvaama ja editoima.

Lue koko julkaisu…

Re-Armed debyyttialbumin kimpussa.

 • Julkaistiin lauantaina 25.09.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1118 kertaa
 • Bändit:

Uudeltamaalta ponnistava Re-Armed (www.re-armed.net) on aloittanut debyyttialbumin nauhoitukset Klaukkalan D-studiolla. Albumia on työstetty nyt kaksi viikkoa ja toinen mokoma on jäljellä. Yhtyeen vastoinkäymisiä ja onnenpotkuja voi seurata yhtyeen studioblogista. Julkaisiaa levylle ei vielä ole ja jo mahdolliset julkaisijat jätettiin kelkasta jo heti alkumetreillä. Yhtye kommentoi asiaa seuraavasti:

Meille tarjottiin kymmenkunta sopimusta ympäri Eurooppaa pienemmiltä levy-yhtiöiltä promo-CD:n "Stop this evolution" myötä. Suurin osa sopimuksista oli jo kättelyssä aivan filunkia ja muutama varteenotettava vaihtoehto lakimiehen tarkastuksen jälkeen todettiin lähes yhtä turhanpäiväisiksi. Päätimme siis ottaa pulloa kaulasta ja ryhtyä tekemään levyä omatoimisesti. Tehdään paketti sitten kunnolla ja maksetaan kulut itse niin kuin nykypäivän meininkiin kuuluu ja tyrkytetään sitä niin jumalattomasti joka reikään. Kyllä siellä maailmalla on parempaakin tarjolla hyvälle matskulle ja levy-yhtiöiden kynnys signata tipahtaa jo roimasti kun paketti on viimeisen päälle hoidettu omasta takaa. Pitäkäähän levy-yhtiöiden ukot ja akat ne näköräppänät ja kuuloelimet skarppina, kohta tärähtää! Varasuunnitelmakin löytyy toki jos hommat ei luista niin kuin toivotaan.

Lue koko julkaisu…

Saksalainen Agathodaimon Suomeen.

Sinisävyinen valokuva kuudesta miehestä, jotka seisovat rivissä häijynnäköiset ilmeet kasvoillaan. Osa miehistä pitkähiuksisia. Pääosin kaikki pukeutuneet mustiin vaatteisiin.Kuvassa Agathodaimon

Sinfonisella black metallilla uransa aloittanut, mutta sittemmin tyylinsä goottihenkisemmäksi dark metalliksi muuttanut saksalainen Agathodaimon (www.agathodaimon.de) saapuu neljälle keikalle Suomeen. Yhtye astuu Suomen maaperälle ensimmäistä kertaa ja levittää pimeyttään lähestyvän kesän valoisiin iltoihin. Seurakseen jokaisella keikalla Agathodaimon saa pohjoisesta kylmyyttä mukanaan tuovan Catamenian ja Etelä-Suomesta nousevan Re-Armedin. Ennakkolippuja Oulun keikalle myy Nuclear Nightclub, Turun keikaille Levykauppa X ja Helsingin esiintymiseen Tiketti. Re-Armed käyttää esiintymisissään helmikuusta asti bändissä toiminutta uutta rumpalia, Mart Mardisalua. Catamenian osalta huomenna käynnistyvä minikiertue tarjoaa oivan mahdollisuuden soittaa alkuvuodesta ilmestyneen "Cavalcade"-kiekkonsa biisimateriaalia kotimaan yleisölle.

Lue koko julkaisu…

Phoenix's Cavalcade Over Finland -kiertue.

Sinisävyinen valokuva kuudesta miehestä, jotka seisovat rivissä häijynnäköiset ilmeet kasvoillaan. Osa miehistä pitkähiuksisia. Pääosin kaikki pukeutuneet mustiin vaatteisiin.Kuvassa Agathodaimon

Saksalainen vuonna 1995 perustettu Agathodaimon (www.agathodaimon.de) saapuu Suomeen toukokuun lopulla. Agathodaimon on pääesiintyjänä lähes koko Suomen halkovan kiertueen ajan. Bändi on tiukassa iskussa lavoilla esittäessään viimeisimmän "Phoenix"-albuminsa materiaalia. Agathodaimon valmistelee myös par’aikaa
kuudennen albuminsa materiaalia. Agathodaimonin kanssa kiertueella kulkee kotimainen Catamenia ja Re-Armed. Kiertueen päätepisteenä toimivan Dante’s Highlightin keikan pääsylippuja kauppaa ennakkoon Tiketti, josta hankitut liput ovat 10 euron arvoisia. Ovelta liput 12 €. Seikkailun yhteistyökumppaneina ovat Kold Reso Kvlt Oy, WCH-yhdistys ja Olbifrus.

Lue koko julkaisu…