Metallimusiikki.net

Re-Armed Massacre Recordsille ja Kärtsy Hatakka basistiksi.

  • Julkaistiin keskiviikkona 23.11.2011.
  • Luettu 1254 kertaa
  • Bändit: ,

Valokuva Re-Armedin kokoonpanosta mustaa taustaa vasten.Kuvassa Re-Armed vuonna 2011

Keravalainen, vuonna 2001 perustettu death-/thrashjyrä Re-Armed on solminut maailmanlaajuisen levytyssopimuksen saksalaisen Massacre Recordsin kanssa. Debyyttialbumi "Worldwide Hypnotize" julkaistaan 27. tammikuuta 2012 ja Suomessa albumi on saatavilla muun muassa Levykauppa Äxästä 1. helmikuuta 2012 lähtien. Yhtye toivottaa myös tervetulleeksi uuden basistin, Kärtsy Hatakan. Hatakka on kansalle tuttu Waltari-yhtyeestä jo reilun parinkymmenenvuoden ajalta ja vastaa nyt myös Re-Armedin alataajuuksista. Uudella kokoonpanolla bändi nähdään yleisön edessä seuraavan kerran tänään keskiviikkona, kun bändi soittaa Riiassa.

Yhtyeen viimeisimmät demot keräsivät reippaasti kehuja ja muutamat Kuukauden demo -tittelit mm. Infernossa, Miasmassa ja Imperiumi.netissä. Viimeisin demo noteerattiin myös Metal Hammerin saksalaisessa versiossa loistavalla arvostelulla. Debyyttialbumi sisältää vain pari vanhaa kappaletta näiltä ajoilta ja on kestoltaan rapiat puoli tuntia ehtaa turpaan vetoa melodioita ja groovea kaihtamatta. Albumin avausraidasta tehty "Natural Backlash" -video on katsottavissa yhtyeen YouTube-kanavalla.

Re-Armed on keikkaillut ahkerasti kotimaan kamaralla vuosien saatossa ja ulkomaillakin on visiteerannut useampaan otteeseen. Marraskuussa yhtye kääntää kokkansa jälleen kohti Baltiaa ja kiertää minirundin paikallisten yhtyeiden saattelemana valmistellen itseään tulevan vuoden kujeisiin. Julkaisua tulevasta Euroopan-kiertueesta tiedotetaan myöhemmin.

Re-Armed on:

  • Jouni Matilainen (laulu)
  • Markus Salo (kitarat)
  • Tommi Helkalahti (kitarat)
  • Mart Mardisalu (rummut)
  • Kärtsy Hatakka (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.