Metallimusiikki.net

Re-Armed debyyttialbumin kimpussa.

  • Julkaistiin lauantaina 25.09.2010.
  • Luettu 1126 kertaa
  • Bändit:

Uudeltamaalta ponnistava Re-Armed on aloittanut debyyttialbumin nauhoitukset Klaukkalan D-studiolla. Albumia on työstetty nyt kaksi viikkoa ja toinen mokoma on jäljellä. Yhtyeen vastoinkäymisiä ja onnenpotkuja voi seurata yhtyeen studioblogista. Julkaisiaa levylle ei vielä ole ja jo mahdolliset julkaisijat jätettiin kelkasta jo heti alkumetreillä. Yhtye kommentoi asiaa seuraavasti:

Meille tarjottiin kymmenkunta sopimusta ympäri Eurooppaa pienemmiltä levy-yhtiöiltä promo-CD:n “Stop this evolution” myötä. Suurin osa sopimuksista oli jo kättelyssä aivan filunkia ja muutama varteenotettava vaihtoehto lakimiehen tarkastuksen jälkeen todettiin lähes yhtä turhanpäiväisiksi. Päätimme siis ottaa pulloa kaulasta ja ryhtyä tekemään levyä omatoimisesti. Tehdään paketti sitten kunnolla ja maksetaan kulut itse niin kuin nykypäivän meininkiin kuuluu ja tyrkytetään sitä niin jumalattomasti joka reikään. Kyllä siellä maailmalla on parempaakin tarjolla hyvälle matskulle ja levy-yhtiöiden kynnys signata tipahtaa jo roimasti kun paketti on viimeisen päälle hoidettu omasta takaa. Pitäkäähän levy-yhtiöiden ukot ja akat ne näköräppänät ja kuuloelimet skarppina, kohta tärähtää! Varasuunnitelmakin löytyy toki jos hommat ei luista niin kuin toivotaan.

Yhtye suuntaa heti studion perään keikalle Saksan Hampuriin lämmittelemään Arch Enemyä, Keep of Kalessinia, Eternal Tears of Sorrowia ja Agathodaimonia. Euroopan-turneestakin on ollut jo keikkamyyjän kanssa puhetta ja siitä uutisoidaan heti kun aikataulut valmistuvat.

Re-Armed on:

  • Jouni Matilainen (laulu)
  • Tommi Helkalahti (kitara)
  • Markus Salo (kitara)
  • Joonas Jaaranen (basso)
  • Mart Mardisalu (rummut)

Re-Armed on toiminut vuodesta 2001 lähtien Keravalta käsin. Bändi otti uransa alkuaikoina tavoitteekseen soittaa Göteborg-metallia. Yhtyeen tuorein julkaisu on promolevy “Stop this evolution”, jota Imperiumi arvostelussaan kuvailee kovaksi ja laadukkaaksi raskasmetalliksi, jossa on mukavasti murhaavia kiemuroita.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.