Metallimusiikki.net

Primal Scream ja Anti-Flag Ruisrockiin.

Ruisrockin ohjelmiston uusimmat kiinnitykset ovat vaihtoehtorock-suosikki Primal Scream (UK), poliittisesti aktiivinen punk-yhtye Anti-Flag (USA) sekä kotimaiset Von Hertzen Brothers ja Jonna Tervomaa. Primal Scream esiintyy Ruisrockissa lauantaina ja Anti-Flag perjantaina. Koko ohjelmiston päiväjaon löydät nyt Ruisrockin nettisivuilta kohdasta “Esiintyjät”.

80-luvun alussa Skotlannissa perustettu Primal Scream vakiinnutti asemansa psykedeelisen brittipopin huipulla vuonna 1991 julkaistulla “Screamadelica”-albumillaan ja kuuluu edelleen ehdottomasti Britannian rock-nimien kärkikastiin. Vuosien aikana niin vaihtoehtorockin, soulin kuin konerytmien parissa flirttailleen yhtyeen edellinen albumi “Riot City Blues” (2006) oli arvostelumenestys ja samaa voi odottaa kevään mittaan julkaistavalta uutukaiseltakin.

Yhdysvaltalainen poliittisesti kantaaottava Anti-Flag on viimeisten vuosien aikana noussut maailmalla yhdeksi menestyneimmistä punk-bändeistä, mutta pitänyt kasvaneesta suosiostaan huolimatta tinkimättömästi kiinni periaatteistaan ja poliittisista ideologioistaan. Bändi on koko uransa ajan taistellut ihmis- ja eläinoikeuksien puolesta sekä kritisoinut voimakkaasti kapitalismia ja Yhdysvaltojen harjoittamaa ulkopolitiikkaa. Anti-Flag soitti ensimmäiset Suomen keikkansa tänä keväänä juuri ennen huhtikuussa ilmestyvän kahdeksannen pitkäsoittonsa “The Bright Lights of America” julkaisua.

Ikävänä uutisena kanadalainen Broken Social Scene on perunut koko ensi kesän Euroopan kiertueensa, ja valitettavasti myös Ruisrockin esiintyminen jää toteutumatta.

Ruisrockin yhden ja kahden päivän liput ovat nyt myynnissä festarin nettisivuilla. Huomisesta tiistaista alkaen lippuja on saatavilla myös Tiketin ja Lippupalvelun toimipisteistä kautta maan.

Lippujen hinnat ovat seuraavat:

  • Perjantai 50 €
  • Lauantai 62 €
  • Sunnuntai 55 €
  • 2 päivää (perjantaina ja lauantai) 80 €
  • 2 päivää (lauantai ja sunnuntai) 85 €
  • 3 päivää (perjantai, lauantai ja sunnuntai) 100 €
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.