Metallimusiikki.net

primal scream

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen primal scream liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin primal scream. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin primal scream liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Primal Scream ja Anti-Flag Ruisrockiin.

Ruisrockin (www.ruisrock.fi) ohjelmiston uusimmat kiinnitykset ovat vaihtoehtorock-suosikki Primal Scream (UK), poliittisesti aktiivinen punk-yhtye Anti-Flag (USA) sekä kotimaiset Von Hertzen Brothers ja Jonna Tervomaa. Primal Scream esiintyy Ruisrockissa lauantaina ja Anti-Flag perjantaina. Koko ohjelmiston päiväjaon löydät nyt Ruisrockin nettisivuilta kohdasta "Esiintyjät".

80-luvun alussa Skotlannissa perustettu Primal Scream vakiinnutti asemansa psykedeelisen brittipopin huipulla vuonna 1991 julkaistulla "Screamadelica"-albumillaan ja kuuluu edelleen ehdottomasti Britannian rock-nimien kärkikastiin. Vuosien aikana niin vaihtoehtorockin, soulin kuin konerytmien parissa flirttailleen yhtyeen edellinen albumi "Riot City Blues" (2006) oli arvostelumenestys ja samaa voi odottaa kevään mittaan julkaistavalta uutukaiseltakin.

Lue koko julkaisu…