Metallimusiikki.net

Quake the Earth: "We Choose to Walk This Path"

 • Julkaistiin perjantaina 05.10.2012.
 • Luettu 1557 kertaa
 • Bändit:

Piirretty kuva tulen valtaamasta kaupungista, jonka edustalla ihmishahmo seisoo ja hosuu pesarin kanssa.Julkaistaan 9.11.2012

Oululaisen Quake the Earthin debyyttipitkäsoitto "We Choose to Walk This Path" iskee kuulijaansa kuin pesäpallomaila takaraivoon. Hardcorea ja metallia ristisiittävä ryhmä on lyönyt hynttyyt yhteen Inverse Recordsin kanssa ja tuloksena on kiekko, joka on genressään äärimmäisen vahva näyttö.

QtE perustettiin vuonna 2010 Grinisterin, Perfect Chaosin ja Forensic Hardcoren jäätyä telakalle tai lopetettua toimintansa. Instrumentit pysyvät siis hyppysissä paremmin kuin hyvin ja porukan yhteen soitto toimii kuin se kuuluisa junan vessa. Tähän keitokseen kun lisätään laulaja Aki Häkkisen brutaali ulosanti, on tuloksena sellainen soppa että heikompia hirvittää.

Yhtye nähdään yleisön edessä seuraavan kerran lauantaina esiintymässä Oulun Nuclear Nightclubissa osana Eläinsuojelurockia. Sen jälkeen Quake the Earth soittaa Valkeakoskella, Rovaniemessä, Oulussa, Kalajoella, Kemissä ja Nurmeksessa. Ajankohtainen keikka-aikataulu listataan bändin nettisivuilla osoitteessa www.quaketheearth.com.

"We Choose to Walk This Path" -albumin kappaleet:

 1. The Predator
 2. We Own the Streets
 3. Unknown
 4. Finger and a Trigger
 5. We Choose to Walk This Path
 6. From This Day to the Last Day
 7. We Are the Enemy
 8. Brand New Day
 9. These Mofos
 10. No Man Is Bigger Than a Bodybag
 11. Crusader
 12. Mask of Deception
 13. Red and White
 14. Punainen hevonen

Quake the Earth on:

 • Aki Häkkinen (laulu)
 • Juhani Lahdenperä (kitara)
 • Jani Kakko (kitara)
 • Sami Knuutinen (basso)
 • Aleksi Heiskanen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.