Metallimusiikki.net

quake the earth

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen quake the earth liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin quake the earth. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin quake the earth liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Quake The Earth hakee kitaristia!

 • Julkaistiin keskiviikkona 29.05.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1334 kertaa
 • Bändit:

Oululainen metallista hardcorea soittava Quake The Earth (www.quaketheearth.com) hakee osaavaa kitaristia, joka ei ujostele lavalla ja on halukas panostamaan musiikintekemiseen tosissaan. QTE on tunnettu energisistä keikoistaan ja bändi onkin keikkaillut todella aktiivisesti aina perustamisestaan saakka. Bändin debyyttilevy ilmestyi viime marraskuussa ja albumi on saanut erinomaisen vastaanoton ympäri maailman.

Osittain juuri tästä syystä Quake The Earthin ja kitaristi Juhani Lahdenperän tiet erosivat virallisesti juuri päättyneen kiertueen viimeisellä keikalla Helsingissä 17.5., sillä QTE tähtäilee kohti ulkomaita ja uusia vesiä. Juhani päätti keskittää ajankäyttöään enemmän perheensä pariin, joten mitään isompaa dramatiikkaa hommaan ei liity. Avoimet hakemukset voi lähettää osoitteeseen quaketheearth@gmail.com.

Lue koko julkaisu…

Quake The Earth kiertää Suomea saksalaisen King Chromen kanssa toukokuussa!

 • Julkaistiin keskiviikkona 24.04.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1133 kertaa
 • Bändit:

Kovasta livemeiningistään tunnettu ja marraskuussa debyyttipitkäsoiton julkaissut oululainen metallista hardcorea soittava Quake The Earth (www.quaketheearth.com) yhdisti voimansa saksalaisen äijempää rokkia soittavan King Chrome kanssa.

Kiertue on Stuttgartista ponnistavan King Chromen ensikosketus Suomeen ja mitään eilisen teeren poikia ukkelit eivät ole. Bändi on toiminut jo vuodesta 2005. Heidän omia sanoja lainatakseen: An energetic blend that can only be brought to the stage with the appropriate attitude and coolness when you’ve lived through the hard school of life and survived. Suomen-kiertue on ensimmäinen osa yhteistyötä ja jatkoa on luvassa Saksaan syksymmällä samalla kattauksella.

Lue koko julkaisu…

Quake the Earth: "We Choose to Walk This Path"

 • Julkaistiin perjantaina 05.10.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1566 kertaa
 • Bändit:

Piirretty kuva tulen valtaamasta kaupungista, jonka edustalla ihmishahmo seisoo ja hosuu pesarin kanssa.Julkaistaan 9.11.2012

Oululaisen Quake the Earthin debyyttipitkäsoitto "We Choose to Walk This Path" iskee kuulijaansa kuin pesäpallomaila takaraivoon. Hardcorea ja metallia ristisiittävä ryhmä on lyönyt hynttyyt yhteen Inverse Recordsin kanssa ja tuloksena on kiekko, joka on genressään äärimmäisen vahva näyttö.

QtE perustettiin vuonna 2010 Grinisterin, Perfect Chaosin ja Forensic Hardcoren jäätyä telakalle tai lopetettua toimintansa. Instrumentit pysyvät siis hyppysissä paremmin kuin hyvin ja porukan yhteen soitto toimii kuin se kuuluisa junan vessa. Tähän keitokseen kun lisätään laulaja Aki Häkkisen brutaali ulosanti, on tuloksena sellainen soppa että heikompia hirvittää.

Lue koko julkaisu…

Quake The Earth: "First Blood"

 • Levyarvostelu julkaistiin keskiviikkona 03.08.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2159 kertaa
 • Bändit:

Quake The Earth on Pohjois-Suomesta ponnistava, vuonna 2010 nykyiseen muotoonsa päätynyt kokoonpano. Bändiläisillä on pitkällinen metallitausta muun muassa Grinisterin, Catamenian ja All Againstin riveissä, joten on syytä odottaa melkoista ryttäystä. Tyylinä on melodinen hardcore. Kuunnellaanpa miten teos on onnistunut!

Lue koko julkaisu…

Quake The Earth repii mannerlaattoja esikoisellaan.

 • Julkaistiin tiistaina 28.06.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1968 kertaa
 • Bändit:

Valokuva asfalttitiestä, jolla lojuu rautainen pesismaila. Kuvan yläosassa Quake The Earthin logo mustalla ja vasemmassa alakulmassa punaisella levyn nimi.Julkaistiin 1.6.2011

Jäisestä pohjoisesta iskevä Quake The Earth moukaroi timanttisella debyytti-EP:llään hardcorea metallisella otteella. Tämän lekan kynsissä nuoren vimman ja vankan kokemuksen liitto kantaa helvetillistä hedelmää. Mannerlaatat rymisevät, kun oululainen luonnonvoima pääsee irti neljän biisin "First Blood" -EP:llä, jonka kuulemisen jälkeen Raised Fist, Soilwork ja Hatebreed jäävät miettimään mikä pimensi auringon.

Joskus kahden elementin liitto on enemmän kuin osiensa summa. Pohjoisen near-death metallin ihmeen, Perfect Chaoksen jälkeen Suomi ei ole saanut uutta rautanyrkkiä vuosiin, kunnes oululainen Forensic Hardcore -nimellä toiminut bändi kohtasi kuolemansa vuoden 2010 lopulla silloisen vokalistin jättäytyessä leikistä pois.

Lue koko julkaisu…