Metallimusiikki.net

Rock Science — Vuosisadan rock-peli

Kuinka usein olet kaveriporukassa tai baarissa päätynyt väittelemään rockista ja siihen liittyvistä asioista? Kuka julkaisi minkäkin levyn ja minä vuonna? Kehen rokkariin liittyy mitäkin myyttejä? Nyt tietämyksen ei tarvitse enää jäädä väittelyn asteelle, vaan on aika todistaa kuka on todellinen rock-tietäjä ja kuka ei. Rock Science, vuosisadan rock-lautapeli, julkaistaan 9.12.2011. Se onkin täydellinen joululahja jokaiselle rokkarille.

Pelissä 2–6 pelaajaa kisailevat satoihin bändeihin ja albumeihin sekä näiden taustoihin liittyvässä tietämyksessä. Mukana ovat esimerkiksi sellaiset yhtyeet kuin Kiss, Black Sabbath, Deep Purple, AC/DC, Iron Maiden, Motörhead, Guns N’ Roses, Venom, Pearl Jam, Sex Pistols ja The Rolling Stones. Kysymykset kattavatkin kaikki genret klassisesta rockista ja metallista nykypäivän lukuisiin alalajeihin, kuten NWOBHM, thrash metal, glam, grunge ja extreme metal. Eri kategorioihin jakautuvien kysymysten lisäksi pelaajat pääsevät myös hyräilemään tunnettuja rock-kappaleita sekä veikkaamaan toistensa tietämystä. Näin ollen kaikki pelaajat ovat pelissä mukana koko ajan.

Ennen kaikkea Rock Science on rokkarien kehittämä peli rokkareille. Pelin kehittäjät ovat rautaisia alan ammattilaisia Ruotsista. Pelin visuaalisesta ulkoasusta vastaa muun muassa Hellacopters-yhtyeessä vaikuttanut Nicke Andersson. Ja totta kai uskottavalla rock-lautapelillä täytyy olla myös oma soundtrackinsä, joka on Anderssonin uusimman kokoonpanon Imperial State Electricin käsialaa. Tämä single harvinaisuus on saatavissa vain jokaisen lautapelin mukana. Pelissä muutkin yksityiskohdat on viimeistelty huolellisesti, esimerkiksi pelinappuloina toimii aidot Dunlopin plektrat. Peli onkin 1,4 kg täyttä Rockia!

Lisätietoa pelistä ja sen kehittäjistä voi käydä lukemassa pelin nettisivuilta osoitteesta www.rockscience.tv. Sieltä voi myös tilata nyt pelin rajoitetun ensimmäisen painoksen jouluksi pukinkonttiin jokaiselle tosi rokkarille.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.