Metallimusiikki.net

Ruins: "Front The Final Foes".

 • Julkaistiin tiistaina 15.09.2009.
 • Luettu 723 kertaa
 • Bändit:

Lähes mustavalkoinen kuva jonkinlaisesta risukasasta, jonka alaosassa lukee tummanruskealla värillä Ruins goottilaisin kirjaimin. Sen alal pienemmällä ja tummemmalla värillä lukee samaan fonttityyliin Front The Final Foe. Kuvan tausta on musta risujen takJulkaistaan 30.10.2009

Kaunistelematonta black metallia soittava Ruins kutsuu levytysputkensa kolmatta täyspitkää äänitettä nimellä “Front The Final Foe”. Se on tasmanialaisyhtyeen mukaan tarkoitus julkaista 30. lokakuuta ranskalaisen Debemur Morti Productionsin kautta. Kahdessa eri studiossa äänitetty, miksattu ja masteroitu levy tarjoaa kahdeksan uutta biisiä, jotka ovat aavemaisia ja moderneja mustan metallin loitsuja. Kahden miehen bändi nauhoitti loi levynsä julkaisukuntoon Red Planetin ja Crawlspace Studion tiloissa. “Front The Final Foe” on seuraaja aikaisemmin kuluvana vuonna täällä Euroopan alueella ilmestyneelle “Cauldron“-kiekolle. Debemur Morti julkaisi Ruinsin edellisestä albumista CD-version lisäksi myös vinyylipainoksen.

Ruinsin uusin 43 minuuttia musiikkia sisältävä albumi on julkaistu bändin kotiseudulla ja Australian maaperällä levymerkki Stomp Entertainmentin kautta. Yhtyeen albumeihin voi tutustua rajallisessa määrin bändin MySpace-sivuilla.

“Front The Final Foes” -albumin kappaleet:

 1. Breath Of Void
 2. The Sum Of Your Loss
 3. Cult Rapture
 4. Annihilate
 5. Front The Final Foes
 6. Hallways Of The Always
 7. Keeping This Crown
 8. With These Winged Words

Metallimiehet kävivät Australiassa kiertämässä keikkalavoja “Unleashing the Extreme” -kiertueen nimissä yhdessä Psycropticin ja The Amentan kanssa. Viime vuoden toukokuussa ryhmä reissasi Uuden-Seelannin maaperää soittamalla mm. An Audience with the Devil -festivaalissa. Kesällä 2008 Ruins keikkaili myös yhdysvaltalaisen Pig Destroyerin aisaparina. Yhtye on aikaisemmin esiintynyt mm. Satyriconin, Celtic Frostin ja Immortalin kanssa.

Ruins on:

 • Alex (kitara, basso ja laulu)
 • Dave (rummut)
 • Joe (kitara live-esiintymisissä)
 • Kai (basso live-esiintymisissä)

Alex Popen perustama bändiprojekti on varustettu Psycropticin rumpali Dave Haleylla siten, että studiokokoonpanossa Alex hoitaa kitarat, basson ja lauluosuudet. Live-esiintymisissä Ruinsin nimissä kulkee Dave rumpalina ja myös muita Psycropticin sekä The Amentan jäseniä hoidellen loput instrumentit.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.