Metallimusiikki.net

ruins

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ruins liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ruins. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ruins liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ruins: "Front The Final Foes".

  • Julkaistiin tiistaina 15.09.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 723 kertaa
  • Bändit:

Lähes mustavalkoinen kuva jonkinlaisesta risukasasta, jonka alaosassa lukee tummanruskealla värillä Ruins goottilaisin kirjaimin. Sen alal pienemmällä ja tummemmalla värillä lukee samaan fonttityyliin Front The Final Foe. Kuvan tausta on musta risujen takJulkaistaan 30.10.2009

Kaunistelematonta black metallia soittava Ruins (www.ruins.net.au) kutsuu levytysputkensa kolmatta täyspitkää äänitettä nimellä "Front The Final Foe". Se on tasmanialaisyhtyeen mukaan tarkoitus julkaista 30. lokakuuta ranskalaisen Debemur Morti Productionsin kautta. Kahdessa eri studiossa äänitetty, miksattu ja masteroitu levy tarjoaa kahdeksan uutta biisiä, jotka ovat aavemaisia ja moderneja mustan metallin loitsuja. Kahden miehen bändi nauhoitti loi levynsä julkaisukuntoon Red Planetin ja Crawlspace Studion tiloissa. "Front The Final Foe" on seuraaja aikaisemmin kuluvana vuonna täällä Euroopan alueella ilmestyneelle "Cauldron"-kiekolle. Debemur Morti julkaisi Ruinsin edellisestä albumista CD-version lisäksi myös vinyylipainoksen.

Lue koko julkaisu…

Ruins: "Cauldron".

  • Julkaistiin perjantaina 09.01.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1318 kertaa
  • Bändit:

Ruinsin albumin "Cauldron" etukannessa piirrettynä yksityiskohtaisesti pahaenteinen linna, jonka yllä pilvinen taivas ja aavemaisia olentoja, hirviöitä. Bändin logo vasemmassa yläkulmassa sinertävällä värillä. Koko kuva on sävytetty violetiksi.Kansikuva: Rev. Kriss hades

Australialainen, Tasmanian saarella asuva, mustaa metallia soittava Ruins (www.ruins.net.au) julkaisee Euroopassa uusimman studioalbuminsa ranskalaisen Debemur Morti Productionsin avulla. "Cauldron"-niminen levy julkaistaan Vanhalla mantereella 30. päivä kuluvaa kuukautta. Australiassa opus julkaistiin Stompin kautta. Albumi sisältää yhteensä seitsemän biisiä, joiden Ruins kertoo esittelevan kaukaisen Tasmanian karua ja samanaikaisesti romanttisia piirteitä. Bändin MySpace-sivuilta voi kuunnella kaksi "Cauldron"-kiekon kappaletta.

"Cauldron" on Ruinsin järjestyksessä toinen pitkäsoitto. Se on seuraaja "Spun Forth as Dark Nets" –nimiselle levylle. Yhtye on kertonyt ryhtyneensä jo tekemään kolmatta kiekkoaan, jonka työnimeksi on kastettu "Front the Final Foes". Uusi studiorykäisy aiotaan saattaa fanikunnan korville alkuvuoden aikana. Levylle nauhoitetaan kahdeksan kappaletta. Biisien rumpu- ja kitaraidat on jo taltioitu, nyt vuorossa lauluosuuksien nauhoittaminen.

Lue koko julkaisu…