Metallimusiikki.net

Sammy Hagar abduktoitiin.

  • Julkaistiin keskiviikkona 23.03.2011.
  • Luettu 1091 kertaa
  • Bändit:

Amerikkalainen laulaja ja kitaristi Sammy Hagar, joka tunnetaan parhaiten entisenä Van Halenin laulajana, on avautunut julkisesti abduktointikokemuksistaan. Muusikko kertoo hänet siepatun toistuvasti. Ensimmäisen kerran mies joutui planeettamme ulkopuolisten olentojen sieppaamaksi nelivuotiaana. Hän muistelee ensimmäisen abduktiotuokionsa startanneen sillä, että hän näki auton ilman renkaita ja kaaran liidelleen pellon yli luoden maahan suuren pölypilven. Nelivuotias Sammy Hagar oli sitten nakellut kiviä alusta kohti eikä tiedä miten sen jälkeen tapahtui. Hän on kuitenkin varma siitä, ettei lapsuusmuisto ole unta eikä fantasiaa, vaan jotain mitä todella tapahtui. Toisen kerran UFO-remmi tapasi Hagarin kasvotusten ja kytki hänet jonkinlaiseen laitteeseen, jossa ne “downloadasivat” jotain Hagariin. Tämän session hän koki ennen kuin oli tietokoneita ja langattomia puhelimia.

Sammy Hagarilta julkaistiin hiljattain muistelmateos Red: My Uncensored Life in Rock. Vuonna 2002 antamassaan lausunnossa Guitar World -lehdelle hän paljasti uskovansa Maan ulkopuoliseen elämään. Hän uskoo myös älykkäiden olentojen vahtaavan ihmisrodun jokapäiväistä elämää. Vuonna 2002 hän kertoi joutuneensa abduktoiduksi kolme tai neljä kertaa. Tuolloin hän tiesi 19 vuotiaana muukalaisten imuroineen kaiken tiedon hänen aivoistaan.

Hagar on hankkinut UFO-harrastustaan varten teleskoopin ja lukenut aiheesta kertovaa kirjallisuutta. Hän kutsuu abduktiokavereitaan nimityksellä Nine, koska olennot ovat yhdeksännestä ulottuvuudesta. Sammy Hagar on elämänsä aikana käyttänyt runsaasti alkoholia ja huumausaineita.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.