Metallimusiikki.net

van halen

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen van halen liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin van halen. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin van halen liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Van Halen: "A Different Kind of Truth".

  • Julkaistiin sunnuntaina 08.01.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1383 kertaa
  • Bändit:

Harmaa ja vanhanaikainen juna ympyränmuotoisen kehyksen sisällä. Kehyksen ulkopuoli on punertavaa.Julkaistaan 7.2.2012

Yhdysvaltalainen raskaan rokin tekijä Van Halen (www.van-halen.com) tullee julkaisemaan ensi kuukauden toisella viikolla monikymmenvuotisen uransa 12. albumin. Kyseessä on odotettu levyjulkaisu, sillä kyseessä on ensimmäinen täysin uudella biisimateriaalilla täytetty albumi 14 vuoteen. Kiekolla, nimeltään "A Different Kind of Truth", kuullaan ensimmäistä kertaa basistina Wolfgang Van Halenia. Levy ilmestyy Interscopen avulla kappalemäärältään rajoitettuna CD-versiona, jonka kyljessä tulee bonus-DVD. Siihen on tallennettu neljä uutta akustisen keikan taltiointia. Van Halen julkaisee uudelta levyltään ensimmäiseksi singleksi kappaleen "Tattoo" ensi tiistaina. Singleen on tehty myös musiikkivideo.

Lue koko julkaisu…

Sammy Hagar abduktoitiin.

  • Julkaistiin keskiviikkona 23.03.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1098 kertaa
  • Bändit:

Amerikkalainen laulaja ja kitaristi Sammy Hagar, joka tunnetaan parhaiten entisenä Van Halenin laulajana, on avautunut julkisesti abduktointikokemuksistaan. Muusikko kertoo hänet siepatun toistuvasti. Ensimmäisen kerran mies joutui planeettamme ulkopuolisten olentojen sieppaamaksi nelivuotiaana. Hän muistelee ensimmäisen abduktiotuokionsa startanneen sillä, että hän näki auton ilman renkaita ja kaaran liidelleen pellon yli luoden maahan suuren pölypilven. Nelivuotias Sammy Hagar oli sitten nakellut kiviä alusta kohti eikä tiedä miten sen jälkeen tapahtui. Hän on kuitenkin varma siitä, ettei lapsuusmuisto ole unta eikä fantasiaa, vaan jotain mitä todella tapahtui. Toisen kerran UFO-remmi tapasi Hagarin kasvotusten ja kytki hänet jonkinlaiseen laitteeseen, jossa ne "downloadasivat" jotain Hagariin. Tämän session hän koki ennen kuin oli tietokoneita ja langattomia puhelimia.

Lue koko julkaisu…