Metallimusiikki.net

Sarcofagusin perustaja tuutoroi bändejä

  • Julkaistiin lauantaina 02.02.2013.
  • Luettu 853 kertaa
  • Bändit:

Harmaasävyinen valokuva Kimmo Kuusniemestä mustaa taustaa vastne. Miehellä pukinparta ja silmilä mustat aurinkolasit.Kuvassa Kimmo Kuusniemi

Sarcofagus-yhtyeen perustaja, sen kitaristi ja elokuvantekijänäkin toimiva Kimmo Kuusniemi ryhtyi tarjoamaan bändeille tuutorointipalveluita. Band Mentor -palvelun tiedotteessa kerrotaan tarkoituksena olevan auttaa yhtyeitä pääsemään urallaan eteenpäin näinä päivinä, kun ei ole helppoa tarpoa musiikkibisneksessä kohti tavoitteiden täyttymistä. Tuutorointia tarjotaan etänä ja myös henkilökohtaisesti, ja sähköpostia sekä Skypeä voidaan hyödyntää kun muusikoille jaetaan ohjeita ja neuvoja — Kuusniemi jakaa puolueettomia, rakentavia neuvoja astumatta kuitenkaan managerin saappaisiin. Lisätietoja palvelusta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.band-mentor.com.

Kuusniemi arvelee, etteivät useimmat bändit huolimatta soittotaidoista tiedä kuinka nostaa rytmiryhmänsä seuraavalle tasolle, koska useinkaan musiikkibisneksen teknisen tai finanssipuolen yksityiskohdat eivät ole tiedossa. Sarcofagusin perustajana tunnettu Kuusniemi on vuosikymmenien aikana tutustuntu studioäänittämiseen, tuottamiseen, promoamiseen ja musiikkivideoiden tekemiseen.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.