Metallimusiikki.net

sarcofagus

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sarcofagus liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sarcofagus. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sarcofagus liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sarcofagusin perustaja tuutoroi bändejä

 • Julkaistiin lauantaina 02.02.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 858 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen valokuva Kimmo Kuusniemestä mustaa taustaa vastne. Miehellä pukinparta ja silmilä mustat aurinkolasit.Kuvassa Kimmo Kuusniemi

Sarcofagus-yhtyeen perustaja, sen kitaristi ja elokuvantekijänäkin toimiva Kimmo Kuusniemi ryhtyi tarjoamaan bändeille tuutorointipalveluita. Band Mentor -palvelun tiedotteessa kerrotaan tarkoituksena olevan auttaa yhtyeitä pääsemään urallaan eteenpäin näinä päivinä, kun ei ole helppoa tarpoa musiikkibisneksessä kohti tavoitteiden täyttymistä. Tuutorointia tarjotaan etänä ja myös henkilökohtaisesti, ja sähköpostia sekä Skypeä voidaan hyödyntää kun muusikoille jaetaan ohjeita ja neuvoja — Kuusniemi jakaa puolueettomia, rakentavia neuvoja astumatta kuitenkaan managerin saappaisiin. Lisätietoja palvelusta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.band-mentor.com.

Lue koko julkaisu…

Klassista balettia ja metallimusiikkia Espoossa 7.2.2012.

 • Julkaistiin keskiviikkona 01.02.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 934 kertaa
 • Bändit:

Suomalaisen Sarcofaguksen keulahahmo Kimmo Kuusniemi sai edellisenä vuonna australialaiselta Brutal Balletilta yhteydenoton, jossa tiedusteltiin, voivatko ballerinat käyttää yhtyeen musiikkia uudessa Out Of The Darkness -ohjelmassaan. Kuusniemi suostui ehdotukseen, sillä bändi on aina valmis myös kokeellisiin ja progressiivisiin produktioihin. Kuusniemi kertoo baletin ja metallimusiikin yhdistelmää kokeillun jo vuonna 1992, kun puolalainen metalliryhmä Vader toteutti musiikkivideon "Dark Age", jossa nähdään balettitanssija liikkumassa metallimusiikin rytmittämänä. Sarcofaguksen biisi "Black Contract" vuoden 1980 albumilta "Envoy Of Death" on hyvin kokeellinen biisi ja sopii erinomaisesti Brutal Ballet -projektiin. Balettiesiintyminen tullaan järjestämään Espoon Sellosalissa 7. helmikuuta.

Lue koko julkaisu…

Sarcofaguksen "Cycle of Life" -uusintapainos vinyylinä.

 • Julkaistiin sunnuntaina 21.11.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 951 kertaa
 • Bändit:

"Cycle of Life" -albumin vinyyliversion etukannessa piirros sarkofagista ja oikealla puolella muumiosat, joka on kääritty rätteihin. Kuvan oikeassa laidassa lukee pystysuuntaisesti Sarcofagus.Julkaistiin

Sarcofagus (www.sarcofagus.com) julkaisi nettikaupassaan uusintapainoksen alunperin vuonna 1980 ilmestyneestä esikoisalbumistaan. Nyt vinyylinä kaupusteltava "Cycle Of Life" nauhoitettiin Sarcofaguksen debyyttialbumille vuonna 1980. Uusintapainos on masteroitu uudelleen alkuperäisistä master-kaseteista. Levyn mukana tulee suuri kansilehtinen, jossa on alkuperäisen albumin mukana tulleen aineiston lisäksi harvinaisempaa materiaalia, sekä uusia sivumerkintöjä Sarcofaguksen keulahahmolta Kimmo Kuusniemeltä. Lehtisen mukana tulee lisäksi läjä aikaisemmin julkaisemattomia valokuvia. Albumi on 140-grammainen vinyylilevy. Kansilehtinen on 8-sivuinen. Tätä levyä prässätään 500 kopiota läpinäkyvälle vinyylille, sekä 200 kopiota 180-grammaiselle mustalle vinyylille. Teoksen julkaisi Svart Records Suomessa.

Lue koko julkaisu…

Sarcofaguksen varhaistuotanto julkaistaan tuplakokoelmana.

 • Julkaistiin tiistaina 25.08.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 954 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen valokuva neljästä aurinkolasipäisestä miehestä, jotka seisovat kiviröykkön edessä. Kuvan yläosassa on Sarcofaguksen logo ja sen yhteydessä myös levyn nimi.Julkaistaan 16.9.2009

Rocket Records julkaisee 16. syyskuuta Suomen ensimmäisen levyttäneen
hevibändin Sarcofaguksen tuplakokoelman "Anthology 1979–1982". Kokoelma sisältää Kimmo Kuusniemen luotsaaman vuonna 1977 perustetun yhtyeen kaikki 1970- ja 1980-luvuilla julkaistut levytykset. Mukana ovat Sarcofagus-nimellä julkaistut albumit "Cycle Of Life" (1980) ja "Envoy Of Death" (1981) sekä Kimmo Kuusniemi Band -nimellä julkaistu albumi "Moottorilinnut" (1982). Solisteina näillä albumeilla esiintyvät Hannu Léiden, Jukka Homi, Jukka Ritari sekä Kirka ja Muska Babitzin. Mainittujen albumien lisäksi kokoelmalta löytyy Sarcofaguksen debyyttisingle "Go To Hell" (1979) sekä bonusmateriaalina kuultava Kuusniemen luotsaaman Exciter-projektin maxisingle "Automania" (1986).

Lue koko julkaisu…