Metallimusiikki.net

Sarke: "Oldarhian".

 • Julkaistiin keskiviikkona 23.02.2011.
 • Luettu 1545 kertaa
 • Bändit: ,

Valkoinen pohjaväri ja sen yläosassa musalla värillä lukee Sarke versaalilla ja sen alla pienellä präntillä "Oldarhian" ilman lainausmerkkejä. Kuvassa useita mustia, pelkistettyjä piikkejä satunnaisesti.Julkaistaan 15.4.2011

Kahdesta norjalaismuusikosta koostettu Sarke tuo perjantaina 15. huhtikuuta esiin uransa toisen albumin. Indie Recordingsin avulla julkaistava “Oldarhian” sisältää 41 minuutin edestä black/thrash metallia, kuten sen edeltäjäkin, huhtikuussa 2009 esiin tuotu esikoisalbumi “Vorunah”. Sarken tekee erikoiseksi se seikka, että tämän bändin studiokokoonpanoon kuuluu Kholdin riveistä tuttu Thomas “Sarke” Bergli ja maailmankuulun Darkthronen toinen jäsen, laulaja Nocturno Culto. Sarke on toiminut vuodesta 2008 lähtien ja pyrkinyt luomaan sellaista musiikkia, jonka Sarke katsoo itseään inspiroivaksi. Bändin julkaiseman kommentin mukaan yhtye hakee vaikutteita 1970-luvun rokkibändeistä, kasariluvun speed metallista ja 1990-luvun bläkkisryhmistä. Nämä vaikutteet yhteen laittamalla Sarke luo synkkää rokkihenkistä musiikkia, joka on selkeää, raakaa ja rehellistä.

“Oldarhian” nauhoitettiin Oslossa sijaitsevassa H-10 Productionsin studiossa. Nocturno Culto kommentoi levyä seuraavasti: What an album! We can now act like six real rock stars and attention-seeking brats. Yhtyeen tuotantoon ja taustoihin voi tutustua siirtymällä Sarken MySpace-sivuille.

“Oldarhian”-albumin kappaleet:

 1. Condemned
 2. Pilgrim Of The Occult
 3. Pessimist
 4. Passage To Oldarhian
 5. Flay The Wolf
 6. Captured
 7. Paradigm Lost
 8. Novel Dawn
 9. Burning Of The Monoliths
 10. The Stranger Brew

Sarke on:

 • Nocturno Culto (laulu)
 • Sarke (kitara, basso ja rummut)
 • Cyrus (kitara live-esiintymisissä)
 • Steinar Gundersen (kitara live-esiintymisissä)
 • Anders Hunstad (kosketinsoitin live-esiintymisissä)
 • Asgeir Mickelson (rummut live-esiintymisissä)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.