Metallimusiikki.net

sarke

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sarke liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sarke. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sarke liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sarke: "Oldarhian".

  • Julkaistiin keskiviikkona 23.02.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1545 kertaa
  • Bändit: ,

Valkoinen pohjaväri ja sen yläosassa musalla värillä lukee Sarke versaalilla ja sen alla pienellä präntillä "Oldarhian" ilman lainausmerkkejä. Kuvassa useita mustia, pelkistettyjä piikkejä satunnaisesti.Julkaistaan 15.4.2011

Kahdesta norjalaismuusikosta koostettu Sarke tuo perjantaina 15. huhtikuuta esiin uransa toisen albumin. Indie Recordingsin avulla julkaistava "Oldarhian" sisältää 41 minuutin edestä black/thrash metallia, kuten sen edeltäjäkin, huhtikuussa 2009 esiin tuotu esikoisalbumi "Vorunah". Sarken tekee erikoiseksi se seikka, että tämän bändin studiokokoonpanoon kuuluu Kholdin riveistä tuttu Thomas "Sarke" Bergli ja maailmankuulun Darkthronen toinen jäsen, laulaja Nocturno Culto. Sarke on toiminut vuodesta 2008 lähtien ja pyrkinyt luomaan sellaista musiikkia, jonka Sarke katsoo itseään inspiroivaksi. Bändin julkaiseman kommentin mukaan yhtye hakee vaikutteita 1970-luvun rokkibändeistä, kasariluvun speed metallista ja 1990-luvun bläkkisryhmistä. Nämä vaikutteet yhteen laittamalla Sarke luo synkkää rokkihenkistä musiikkia, joka on selkeää, raakaa ja rehellistä.

Lue koko julkaisu…