Metallimusiikki.net

Sawhill Sacrifice: "Deus Humana Satanas"

Musta tausta, jota vasten piirros sarvipäisestä olennosta, jonka edustalla kattila tai pata ja sen edessä minikokoisia hahmoja.Julkaistaan 22.2.2013

Suomalainen Sawhill Sacrifice julkaisee debyyttilevynsä "Deus Humana Satanas" Violent Journey Recordsin kautta. Sawhill Sacrifice on saanut tuhon, vihan ja synkkyyden debyyttinsä valmiiksi. "Deus Humana Satanas" polttaa alas epäpyhät kuvat, nostaa totuuden tuhkasta ja sytyttää pakanallisen tulen pohjoisen taivaan alle. Hyvinkäällä 2010 B.B. Bladen perustama yhtye on aikaisemmin julkaissut kaksi nimetöntä demoa, joissa Sawhill Sacrifice liikkui enemmän vanhan koulukunnan death/thrash metallin linjalla. Debyytilleen yhtye on löytänyt oman tiensä synkemmiltä alueilta. CD:n julkkarikeikka heitetään Helsingissä PRKL Clubilla 22.2.2013 Kuritushuone XIV -tapahtumassa, jossa mukana myös Wömit Angel sekä Barathrum. Sawhill Sacrificen luomus on ennakkotilattavissa Levykauppa Äxästä.

Helmikuussa ilmestyvä albumi sisältää seitsemän biisiä. Kiekkoa esittelevä teaser-video ilmestyi maanantaina YouTubessa. Albumin julkaisevalta Violent Journey Recordsilta on lähipäivinä tulossa myös I Lied -yhtyeen viiden biisin EP-levy "World Insane" ja helmikuun ensimmäisenä päivänä Goredoctoren "Moranperän Gorekurkot".

"Deus Humana Satanas" -albumin kappaleet:

 1. Void
 2. Unhola
 3. Wendigo
 4. God In Man
 5. Slow Black Rain
 6. Great Ones
 7. Solution

Sawhill Sacrifice on:

 • Thimns (laulu)
 • B.B. Blade (kitara)
 • Mandarax (kitara)
 • B.Bogdanowitch (basso)
 • Lima (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.