Metallimusiikki.net

sawhill sacrifice

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sawhill sacrifice liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sawhill sacrifice. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sawhill sacrifice liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Warm Up To SteelFest -kiertue vetää pahat alkujumpat festarikesään

Hyvinkäällä 24.–25. toukokuuta rähjättävä SteelFest Open Air 2013 ottaa löysät pois kevään mittaan järjestettävällä Warm Up To SteelFest -tourilla. Tähän mennessä vahvistetut keikkapaikat ja esiintyjät ovat:

  • 12.4.: Pub Katse (Jyväskylä)
  • 13.4.: Rytmikatti (Kouvola)
  • 20.4.: Club PRKL (Helsinki)
  • 3.5.: Henry’s Pub (Kuopio)
  • 4.5.: Hyvinkään Jalostamo (Hyvinkää)

Ainoastaan yllä olevissa tapahtumissa on saatavilla rajattu määrä päiväkohtaisia lippuja itse SteelFest Open Airiin (50 €/päivä) ja sen jatkoklubien lippuja (10 €/ilta). Huhtikuun 12. ja 13. päivä ja toukokuun 3. päivä esiintymässä ovat The Crescent, Sawhill Sacrifice sekä Mörbid Vomit. Toukokuun 4. päivä Hyvinkäällä soittavat The Crescent ja Sawhill Sacrifice sekä Ominous ja Azaghal. Helsingin keikan esiintyjät ilmoitetaan myöhemmin.

Lue koko julkaisu…

Sawhill Sacrifice: "Deus Humana Satanas"

  • Julkaistiin keskiviikkona 16.01.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1166 kertaa
  • Bändit:

Musta tausta, jota vasten piirros sarvipäisestä olennosta, jonka edustalla kattila tai pata ja sen edessä minikokoisia hahmoja.Julkaistaan 22.2.2013

Suomalainen Sawhill Sacrifice julkaisee debyyttilevynsä "Deus Humana Satanas" Violent Journey Recordsin kautta. Sawhill Sacrifice on saanut tuhon, vihan ja synkkyyden debyyttinsä valmiiksi. "Deus Humana Satanas" polttaa alas epäpyhät kuvat, nostaa totuuden tuhkasta ja sytyttää pakanallisen tulen pohjoisen taivaan alle. Hyvinkäällä 2010 B.B. Bladen perustama yhtye on aikaisemmin julkaissut kaksi nimetöntä demoa, joissa Sawhill Sacrifice liikkui enemmän vanhan koulukunnan death/thrash metallin linjalla. Debyytilleen yhtye on löytänyt oman tiensä synkemmiltä alueilta. CD:n julkkarikeikka heitetään Helsingissä PRKL Clubilla 22.2.2013 Kuritushuone XIV -tapahtumassa, jossa mukana myös Wömit Angel sekä Barathrum. Sawhill Sacrificen luomus on ennakkotilattavissa Levykauppa Äxästä.

Lue koko julkaisu…

Metallia Riihimäen Escapessa

Piirros mustasta aukosta, johon ajautuu kaikenlaista materiaalia.Julkaistaan marraskuussa 2012

Riihimäen Bar Escapessa kuullaan lauantaina 3.11. tummaa ja raskasta metallia, kun lavalle nousevat paikallinen 0xíst, hyvinkääläinen Sawhill Sacrifice ja lappeenrantalainen Trauma Field.

Tapahtuma on riihimäkeläisen 0xístin debyyttialbumin "Nil" julkistamiskeikka. Albumi ilmestyy marraskuussa ranskalaisten Ostra Recordsin ja Cold Void Emanations-levy-yhtiön yhteistyönä. Yhtyeen musiikki kumartelee hitaan ja uhkaavan raskaan dark metallin suuntaan.

Lue koko julkaisu…