Metallimusiikki.net

the crescent

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the crescent liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the crescent. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the crescent liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Warm Up To SteelFest -kiertue vetää pahat alkujumpat festarikesään

Hyvinkäällä 24.–25. toukokuuta rähjättävä SteelFest Open Air 2013 ottaa löysät pois kevään mittaan järjestettävällä Warm Up To SteelFest -tourilla. Tähän mennessä vahvistetut keikkapaikat ja esiintyjät ovat:

  • 12.4.: Pub Katse (Jyväskylä)
  • 13.4.: Rytmikatti (Kouvola)
  • 20.4.: Club PRKL (Helsinki)
  • 3.5.: Henry’s Pub (Kuopio)
  • 4.5.: Hyvinkään Jalostamo (Hyvinkää)

Ainoastaan yllä olevissa tapahtumissa on saatavilla rajattu määrä päiväkohtaisia lippuja itse SteelFest Open Airiin (50 €/päivä) ja sen jatkoklubien lippuja (10 €/ilta). Huhtikuun 12. ja 13. päivä ja toukokuun 3. päivä esiintymässä ovat The Crescent, Sawhill Sacrifice sekä Mörbid Vomit. Toukokuun 4. päivä Hyvinkäällä soittavat The Crescent ja Sawhill Sacrifice sekä Ominous ja Azaghal. Helsingin keikan esiintyjät ilmoitetaan myöhemmin.

Lue koko julkaisu…