Metallimusiikki.net

trauma field

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen trauma field liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin trauma field. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin trauma field liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Metallia Riihimäen Escapessa

Piirros mustasta aukosta, johon ajautuu kaikenlaista materiaalia.Julkaistaan marraskuussa 2012

Riihimäen Bar Escapessa kuullaan lauantaina 3.11. tummaa ja raskasta metallia, kun lavalle nousevat paikallinen 0xíst, hyvinkääläinen Sawhill Sacrifice ja lappeenrantalainen Trauma Field.

Tapahtuma on riihimäkeläisen 0xístin debyyttialbumin "Nil" julkistamiskeikka. Albumi ilmestyy marraskuussa ranskalaisten Ostra Recordsin ja Cold Void Emanations-levy-yhtiön yhteistyönä. Yhtyeen musiikki kumartelee hitaan ja uhkaavan raskaan dark metallin suuntaan.

Lue koko julkaisu…