Metallimusiikki.net

Shade Empire purki sopimuksensa Dynamic Arts Recordsin kanssa.

  • Julkaistiin tiistaina 06.04.2010.
  • Luettu 1433 kertaa
  • Bändit:

Shade Empiren joukot seisovat säkenöivää valaistusta vasten. Tausta on musta ja siinä hohkaa vaaleata valkoista valoa miesten raajojen lomasta. Miehistöä kuvassa kuusi kappaletta. Etummaisena ja keskimmäisenä pitkähiuksinen mies, jolla mustat housut ja muKuva: Maria K.

Suomen Shade Empire on päättänyt yhteistyön Dynamic Artsin kanssa. Yhteistyö kantoi kaksi viimeisintä albumia. Nyt oli aika sanoutua irti ja suunnata katseet tulevaan. Sopimuksen purku tapahtui jo viime vuoden puolella, mutta teknisistä syistä asiasta tiedotetaan vasta nyt. Shade Empire toivottaa Dynamic Artsille ja sen bändeille turvallista matkaa ja kaikkea hyvää tulevaisuuden haasteissa.

Tällä hetkellä Shade Empire valmistelee rauhassa neljättä albumiaan. Kuka sen julkaisee ja milloin, siitä ei ole vielä minkäänlaista varmuutta. Yhtye aikoo katsoa kaikki kortit rauhassa ja huolella läpi ollen avoin kaikille potentiaalisille tarjouksille. Kiinnostusta on kuitenkin jo nyt tullut ulkomaita myöten.

Shade Empire valittiin Popkomm-messujen metalli-showcasen pääesiintyjäksi vuonna 2006 Berliinissä. Valinnan teki Dirk Schaden johtama raati satojen ehdokkaiden joukosta. Muita esiintyjiä metalli-illassa olivat mm. Diablo ja Sabathon.

Shade Empiren kaikki kolme albumia ovat olleet arvostelumenestyksiä. Vuonna 2004 julkaistulla “Sinthetic”-kiekolla esiteltiin bändin uudenlainen soundi, joka poiki kiitettävästi huomiota maailmanlaajuisesti. “Sinthetic”-levystä tehtiin kokonaan oma versio Jenkkilän herroille. Vuoden 2006 “Intoxicate O.S.” nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle 25 ja levyltä irroitettu “Slitwrist Ecstasy” -single viihtyi singlelistan sijalla kolme. Viimeisin, vuonna 2008 ilmestynyt “Zero Nexus” nousi Suomen albumilistan 15. sijalle ollen yhtyeen myydyin albumi toistaiseksi. Laajalti Suomen lavojen ja festareiden koluamisen jälkeen yhtye kiersi todella onnistuneesti kuukauden verran Euroopassa Unleashedin, Krisiunin ja One Man Army & The Undead Quartetin kanssa. Rundimeininkejä voi käydä katsomassa bändin YouTube-kanavalta ja näytebiisejä joukon MySpace-sivuilta.

Shade Empire on:

  • Harju (laulu)
  • Niiranen (kitarat)
  • Sirkkiä (kitarat)
  • Savolainen (syntetisaattorit)
  • Mantere (basso)
  • Rasane (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.