Metallimusiikki.net

Slaughterfest lähestyy, yksi bändi vaihtui

Bändikuva Onslaught-bändin jäsenistä. Kuvassa viisi miestä, joista osalla pitkät mustat hiukset ja parrat.Kuvassa Onslaught

Suomen ainoa Slaughterfest-kiertueen keikka Tampereen Klubilla lokakuussa thrashiä ja pari Venom-ukkoa! Helvetin portit ja hornan liekit ovat isollaan tiistaina 29. lokakuuta Tampereen Klubilla. Eurooppaa kiertää bändinelikko Onslaught, Mpire of Evil, Master ja Tantara, joka korvaa rundilta pois jääneen Exumerin.

Onslaught perustettiin Englannin Bristolissa vuonna 1983. Dischargedin ja The Exploitedin tyylisen punkin ja thrash metalin siunattu liitto kesti vuoteen 1991, jonka jälkeen Onslaught oli tauolla yli 10 vuotta. Nyt bändi on jälleen enemmän kuin hengissä: Onslaught sylkäisee ulos seuraavan albuminsa ennen Slaughterfestiä.

Mpire of Evilin takana on kovia nimiä. Vanhat Venom-miehet kitaristi Jeff "Mantas" Dunn ja basisti Tony "The Demolition Man" Dolan sekä rumpali Marc Jackson soutavat todella tummissa vesissä. Kokoonpano on tuore, mutta kokemus ja näkemys takaavat, että Mpire of Evil on Slaughterfestin kiinnostavin paketti.

Death metal -jyrä Master aloitti Chicagossa vuonna 1983, joten myös se edustaa raskaan musiikin veteraanisarjaa. Master peilaa täydellisesti Slaughterfestin henkeä: vaikka esiintyjillä on ikää ja kokoa, ei tunnelma lässähdä. Vääntö ja irvistys kestävät Slaughterfestissä alusta loppuun.

Tantara tuo Slaughterfestiin nuoruuden raivoa. Parikymppisten sällien nelikko tunnetaan säälimättömästä ja raskaasta thrashistä. Yhtyeen debyyttialbumi "Based on Evil" ilmestyi viime vuonna ja lisää on tulossa: Tantara on tulevaisuuden nimi, joka kannattaa tsekata juuri nyt!

Suomen Slaughterfest-keikan toteuttaa tamperelainen Nem Agency yhteistyössä Imperiumi.netin kanssa. Slaughterfest 2013 -tapahtumaa vietetään 29.10. Tampereen Klubilla. Pääsyliput ovat 20 euroa ennakkoon Tiketistä ja 24 € ovelta. Esiintyjinä ovat:

  • Onslaught (Iso-Britannia)
  • Mpire of Evil (Iso-Britannia)
  • Master (Yhdysvallat)
  • Tantara (Norja)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.