Metallimusiikki.net

onslaught

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen onslaught liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin onslaught. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin onslaught liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Slaughterfest lähestyy, yksi bändi vaihtui

Bändikuva Onslaught-bändin jäsenistä. Kuvassa viisi miestä, joista osalla pitkät mustat hiukset ja parrat.Kuvassa Onslaught

Suomen ainoa Slaughterfest-kiertueen keikka Tampereen Klubilla lokakuussa thrashiä ja pari Venom-ukkoa! Helvetin portit ja hornan liekit ovat isollaan tiistaina 29. lokakuuta Tampereen Klubilla. Eurooppaa kiertää bändinelikko Onslaught, Mpire of Evil, Master ja Tantara, joka korvaa rundilta pois jääneen Exumerin.

Onslaught perustettiin Englannin Bristolissa vuonna 1983. Dischargedin ja The Exploitedin tyylisen punkin ja thrash metalin siunattu liitto kesti vuoteen 1991, jonka jälkeen Onslaught oli tauolla yli 10 vuotta. Nyt bändi on jälleen enemmän kuin hengissä: Onslaught sylkäisee ulos seuraavan albuminsa ennen Slaughterfestiä.

Lue koko julkaisu…

Slaughterfest Tampereen Klubilla 29.10.2013

Suomen ainoa Slaughterfest-kiertueen keikka koetaan Tampereen Klubilla lokakuussa. Helvetin portit ja hornan liekit ovat isollaan tiistaina 29. lokakuuta Tampereen Klubilla. Eurooppaa kiertävä bändinelikko Onslaught, Exumer, Mpire of Evil ja Master takaavat, että tuimimman metallin ystävät saavat kerrankin todellisen tyydytyksen.

Onslaught perustettiin Englannin Bristolissa vuonna 1983. Dischargedin ja The Exploitedin tyylisen punkin ja thrash metalin siunattu liitto kesti vuoteen 1991, jonka jälkeen Onslaught oli tauolla yli 10 vuotta. Nyt bändi on jälleen enemmän kuin hengissä: Onslaught sylkäisee ulos seuraavan albuminsa ennen Slaughterfestiä.

Lue koko julkaisu…

Onslaught ja Obituary samana päivänä Helsingissä.

 • Julkaistiin tiistaina 22.03.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1270 kertaa
 • Bändit: ,

Kuten monet ovat jo huomanneet, Onslaught ja Obituary soittavat 7. huhtikuuta Helsingissä. Jos siis haluat nähdä molemmat, niin se ongelma on ratkaistu. Obituary-keikkalipulla pääsee halvemmalla DOM Helsinkiin katsomaan Onslaughtin keikkaa, joka alkaa niin, että sinne ehtii hyvissä ajoin paikalle. Normaali Onslaughtin keikkalipun hinta ovelta on 15€, mutta näyttämällä Obituary-lippua saat lipun ovelta 8 euron hintaan. DOM Helsingin keikalle on 18 vuoden ikäraja. Englantilaisen Onslaughtin keikalla DOM Helsingissä nähdään esiintymässä myös saksalainen Suidakra sekä Debauchery. Yhdysvaltalaisen Obituaryn keikalla Nosturissa nähdään soittamassa lisäksi ruotsalainen Grave ja Obituaryn maanmiesten pyörittämä Pathology.

Lue koko julkaisu…

Onslaught Turkuun, Helsinkiin ja Tampereelle.

 • Julkaistiin sunnuntaina 16.01.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1333 kertaa
 • Bändit:

Tummanharmaa kansitaide, jossa viivoja eri suuntiin ja niiden yhtymäkohdassa keskellä kuvaa mustalla ylösalaisin esitetty pentagrammi. Pentagrammin yläpuolella lukee punaisella värillä Onslaught ja sen alla harmaalla "Sounds Of Violence".Julkaistaan 28.1.2011

Englantilainen Onslaught (www.onslaughtfromhell.com) listasi aikaisemmin tällä viikolla maalis- ja huhtikuuksi kaavailemansa Euroopan-kiertueen päivämääriä. Thrash metallia soittava veteraanibändi saapuu yhdessä Suidakran ja Debaucheryn kanssa myös tänne Suomeen. Bändivaljakko soittaa huhtikuun alussa Tukholman keikan jälkeen ensin Turussa, sitten Helsingissä ja lopuksi Tamperella ennen Tallinnaan siirtymistä. Näillä keikoilla Onslaughtilta kuultaneen erityisen paljon uuden "Sounds of Violence" -albumin biisejä. Albumi julkaistaan tammikuun 28. päivä Euroopassa. Siltä lohkaistiin joulukuussa tuplasingle "The Sound of Violence / Bomber". Singlen ensimmäinen kappale on biisi uudelta albumilta ja "Bomber"-biisi on Motörheadin klassikkoviisusta tehty cover.

Lue koko julkaisu…

Onslaught: "Sounds Of Violence".

 • Julkaistiin keskiviikkona 17.11.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1531 kertaa
 • Bändit:

Tummanharmaa kansitaide, jossa viivoja eri suuntiin ja niiden yhtymäkohdassa keskellä kuvaa mustalla ylösalaisin esitetty pentagrammi. Pentagrammin yläpuolella lukee punaisella värillä Onslaught ja sen alla harmaalla "Sounds Of Violence".Julkaistaan 28.1.2011

Iso-Britannian rässiryhmä Onslaught (www.onslaughtfromhell.com) solmi kuukauden päivät sitten julkaisusopimuksen Enorm Musicin kanssa uuden studiolevyn esille tuomista varten. Bändi uutisoi nyt levyn, yhtyeen viidennen sellaisen, nauhoitetun. Se julkaistaan AFM Records -levymerkin avulla tammikuussa 2011. Teos sai nimekseen "Sounds Of Violence". Se nauhoitettiin ja miksattiin Tanskassa Hansen Studion tiloissa tuottaja Jacob Hansenin kanssa. Uutukaisalbumi on seuraaja kolmen vuoden takaiselle "Killing Peace" -kiekolle. Uusi kiekko ilmestyy Euroopan alueella 28. tammikuuta, Japanissa paria viikkoa aikaisemmin ja Yhdysvalloissa helmikuun alkupuoliskolla. Levystä painetaan CD–, digipak-CD– ja LP-versiot.

Lue koko julkaisu…

Turmion Kätilöt liittyvät Mestareihin.

Turmion Kätilöt Ismo Korhosen ottamassa valokuvassa. Kuvan jäsenet mässäilevät ruokapöydässä. Kuvan jäsenistä osalla corpsemaskit kasvoilla ja valtaosalla heistä pitkät hiukset.Kuva: Ismo Korhonen

Toukokuussa Tampereella järjestettävän Masters Of Metal -tapahtuman esiintyjälista on täydentynyt Turmion Kätilöillä. Räväköistä lavaperformansseistaan tunnettu kuopiolaisporukka liittyy näin muun muassa Onslaughtin ja 1349:n sekä useiden muiden huippubändien seuraan. Tapahtuma järjestetään 15. toukokuuta 2010 Tampereen Pakkahuoneella ja Klubilla. Jälkimmäinen on vain täysi-iän saavuttaneille. Pääsylippuja myydään ennakkoon Tiketin välityksellä 32 € hintaan. Hintaan lisätään mahdolliset toimituskulut. Piletit suoraan tapahtumapaikan ovelta ovat 35 euron arvoisia. Lisätietoja Masters Of Metal -tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.mastersofmetal.fi.

Lue koko julkaisu…

Masters Of Metal 2010 Tampereella.

Lauantaina 15. toukokuuta 2010 Tampereen Pakkahuoneella ja Klubilla järjestetään päivän pituinen metallimusiikkitapahtuma Masters Of Metal 2010. Sen ohjelmiston enismmäiset nimet on jo nimetty. Metallimestareiden juhlaan kiinnitettiin ensimmäisenä englantilainen thrash metal -legenda Onslaught ja sen jälkeen kotimaista perua oleva Norther. Lisäksi Masters Of Metal 2010:ssä nähdään sellaista priimaa kuin Shade Empire, Pressure Points, Mors Principium Est ja ruotsalainen Bible Black. Toukokuussa järjestettävä musiikkitapahtuma on ikärajaton, paitsi anniskelualueen osalta, jonne lasketaan vain täysi-iän saavuttaneet. Lipunmyynti tapahtuu Tiketin välityksellä. Piletin kappalehinta on ennakkoon hankittuna 32 € ja suoraan ovelta 35 euroa. Lisätietoja Masters Of Metalista löytyy sen omilta nettisivuilta osoitteesta www.mastersofmetal.fi.

Lue koko julkaisu…

Onslaught perui Iso-Britannian.

 • Julkaistiin lauantaina 05.05.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1159 kertaa
 • Bändit:

Horroksesta herännyt brittibändi Onslaught (www.onslaughtfromhell.com) on joutunut perumaan kaikki jäljelle jääneet Brittein saarten keikat, sillä bändin laulaja Sy Keeler kärsii vakavista terveysongelmista.

Ryhmän nokkamies Keeler kiidätettiin sairaalaan äkillisen sairauskohtauksen vuoksi. Onslaught oli tekemässä Leedsin Rio:ssa soundcheck-järjestelyitä kun mies menetti äkillisesti näkökykynsä. Tällä hetkellä hän on käynyt läpi kiireellisen leikkauksen, jossa yritettiin korjata Keelerin vasemman silmän näkökyky ennalleen. Ilman silmäleikkausta laulajan näkö olisi (lääkärien mukaan) saattanut vaurioitua pysyvästi.

Lue koko julkaisu…

Onslaught: "Live Polish Assault 2007".

 • Julkaistiin perjantaina 30.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1120 kertaa
 • Bändit:

Brittiläinen thrash-tykki Onslaught (www.onslaughtfromhell.com) tekee toukokuun 14. päivä historiaa, sillä se aikoo julkaista uransa ensimmäisen live-DVD:n. Live-julkaisun nimeksi on annettu murhaava "Live Polish Assault 2007", mikä tullaan julkaisemaan Euroopassa Metal Mind Productionsin syövereistä. USA:n rannikolle riekale rantautuu vasta kesäkuun puolivälissä. Live-DVD:n sisälmyksiin kuuluu yli tunnin verran videokuvaa live-esiintymisestä, jonka Onslaught teki Stodola Clubissa viime helmikuun 12. päivä. Stodola sijaitsee Puolan pääkaupungissa, Varsovassa. DVD:llä tullaan näkemään myös bändin kitaristin ja laulajan haastattelut sekä vielä tässä vaiheessa nimeämätöntä bonusmateriaalia.

Lue koko julkaisu…

Onslaught: "In Search Of Sanity" -albumin uusi versio.

 • Julkaistiin perjantaina 13.10.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1027 kertaa
 • Bändit:

Onslaught (www.onslaughtfromhell.com) on bändi, jonka musiikillinen tyyli muistuttaa vanhaa Metallican tuotantoa. Bändi on nyt julkaisemassa uutta versiota vuonna 1989 julkaistusta "In Search of Sanity" -albumista. Kyseinen kiekko nousi Iso-Britannian levylistalle aikoinaan sijalle 36.

Lue koko julkaisu…