Metallimusiikki.net

Masters Of Metal 2010 Tampereella.

Lauantaina 15. toukokuuta 2010 Tampereen Pakkahuoneella ja Klubilla järjestetään päivän pituinen metallimusiikkitapahtuma Masters Of Metal 2010. Sen ohjelmiston enismmäiset nimet on jo nimetty. Metallimestareiden juhlaan kiinnitettiin ensimmäisenä englantilainen thrash metal -legenda Onslaught ja sen jälkeen kotimaista perua oleva Norther. Lisäksi Masters Of Metal 2010:ssä nähdään sellaista priimaa kuin Shade Empire, Pressure Points, Mors Principium Est ja ruotsalainen Bible Black. Toukokuussa järjestettävä musiikkitapahtuma on ikärajaton, paitsi anniskelualueen osalta, jonne lasketaan vain täysi-iän saavuttaneet. Lipunmyynti tapahtuu Tiketin välityksellä. Piletin kappalehinta on ennakkoon hankittuna 32 € ja suoraan ovelta 35 euroa. Lisätietoja Masters Of Metalista löytyy sen omilta nettisivuilta osoitteesta www.mastersofmetal.fi.

Masters Of Metal 2010:n esiintyjät:

  • Norther
  • Onslaught
  • Mors Principium Est
  • Shade Empire
  • Bible Black
  • Pressure Points

Yksipäiväistä festivaalia vietetään Tampereen Pakkahuoneella ja Klubissa. Tilat löytyvät Tullikamarin Kulttuurikeskuksesta osoitteesta Tullikamarinaukio 2. Paikalle voi matkustaa esimerkiksi automobiililla Helsingistä 1,5 tunnissa. Tampereella on lisäksi rautatieasema, jonka härkävaunussa tai vastaavassa turkulaisia tuodaan Tampereelle 2 tunnissa ja helsinkiläisiä 1,5–2 tunnissa. Pitäjässä on Omena-hotelli, Hotel Victoria ja Scandic Tampere City käytettävissä majoittumista varten. Tapahtumapaikalla on kivenheiton päässä raha-automaatteja. Alle 16-vuotiaat lapsukaiset pääsevät paikalle vain täysi-ikäisen käsikynkässä. Tapahtumaa masinoi SSG Management Ltd. ja sen promoottorina on samanlaisia operaatioita aiemminkin hoitanut Toni Törrönen.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.