Metallimusiikki.net

Slaughterfest Tampereen Klubilla 29.10.2013

Suomen ainoa Slaughterfest-kiertueen keikka koetaan Tampereen Klubilla lokakuussa. Helvetin portit ja hornan liekit ovat isollaan tiistaina 29. lokakuuta Tampereen Klubilla. Eurooppaa kiertävä bändinelikko Onslaught, Exumer, Mpire of Evil ja Master takaavat, että tuimimman metallin ystävät saavat kerrankin todellisen tyydytyksen.

Onslaught perustettiin Englannin Bristolissa vuonna 1983. Dischargedin ja The Exploitedin tyylisen punkin ja thrash metalin siunattu liitto kesti vuoteen 1991, jonka jälkeen Onslaught oli tauolla yli 10 vuotta. Nyt bändi on jälleen enemmän kuin hengissä: Onslaught sylkäisee ulos seuraavan albuminsa ennen Slaughterfestiä.

Myös kiertueen saksalaisedustaja on veteraani. Exumer alkoi tahkota thrashiä jo vuonna 1985, eikä loppua näy. Ahkerasti keikkaileva orkesteri julkaisi viimeisimmän levynsä vuonna 2012 ja kesästä 2013 alkava festivaaliputki tuo Exumerin sujuvasti Slaughterfestiin.

Mpire of Evilin takana on kovia nimiä. Vanhat Venom-miehet kitaristi Jeff "Mantas" Dunn ja basisti Tony "The Demolition Man" Dolan sekä rumpali Marc Jackson soutavat todella tummissa vesissä. Kokoonpano on tuore, mutta kokemus ja näkemys takaavat, että Mpire of Evil on Slaughterfestin kiinnostavin paketti.

Death metal -jyrä Master aloitti Chicagossa vuonna 1983, joten myös se edustaa raskaan musiikin veteraanisarjaa. Master peilaa täydellisesti Slaughterfestin henkeä: vaikka esiintyjillä on ikää ja kokoa, ei tunnelma lässähdä. Vääntö ja irvistys kestävät Slaughterfestissä alusta loppuun.

Suomen Slaughterfest-keikan toteuttaa tamperelainen Nem Agency yhteistyössä Imperiumi.netin kanssa. Ennakkolippujen myynti käynnistyy Tiketin verkostossa torstaina 6.6., josta pääsylippuja voi tilata 20 € kappalehintaan. Liput ovelta 24 €.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.