Metallimusiikki.net

Slumber on nyt Atoma.

  • Julkaistiin maanantaina 03.01.2011.
  • Luettu 823 kertaa
  • Bändit: ,

Atoman logo tummanruskeaa taustaa vasten kellertävällä, liekehtivällä tavalla tyyliteltynä.Kuvassa Atoman logo

Tukholmalainen Slumber päätti uuden vuoden käynnistyttyä vaihtaa nimeään ja työstämänsä studioalbumin nimeä. Yhtye tunnetaan nyt nimellä Atoma . Sen nimissä julkaistava ensimmäinen albumi on “Skylight”. Se on tähän mennessä äänitetty, miksattu ja masteroitu. Teos tullaan julkaisemaan siitä huolimatta vasta syksyllä 2011. Samalla Atoman väki kertoo säveltävänsä jo seuraavaa kokopitkää levyä, joka ilmestyy ensi vuonna nimellä “Nova”. Sen nauhoitushommien on tarkoitus startata syksyllä. Atoman edeltäjä toimi melodisen doomin ja death metallin suunnalla. Slumber ehti julkaista uransa aikana vain yhden albumin, nimeltään “Fallout”, vuonna 2004.

Ruotsalaisbändi tiedotti aikaisemmin tällä viikolla päättäneen Slumberin nimissä toimimisen ja jatkavansa Atoman kanssa sellaisella miehityksellä, johon sisältyy edellisestä yhtyeestä vokalisti Ehsan Kalantarpour, kitaristi Markus Hill ja basisti Siavosh Bigonah. Viimeksi mainittu on entinen Ondskaptin muusikko. Slumberista sikisi Atoman lisäksi toinenkin bändi, mutta sillä ei ole vielä nimeä. Nimettömän projektin keulahahmona toimii ex-Slumberin kitaristi Jari Lindholmin. Tämäkin yhtye on valmistautumassa nauhoittamaan debyyttialbumiaan. Lindholmin bändiviritelmä siirtynee kahden viikon päästä studioon. Yhtye ei ole kertonut Slumberin hajoamisen syitä.

Atoma on:

  • Ehsan Kalantarpour (laulu ja syntetisaattori)
  • Markus Hill (kitara)
  • Siavosh Bigonah (basso ja kitara)
  • Rickard Insulander (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.