Metallimusiikki.net

atoma

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen atoma liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin atoma. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin atoma liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Atoma: "Skylight".

  • Julkaistiin lauantaina 21.01.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1215 kertaa
  • Bändit:

Musta pohjaväri ja sen päällä liekehtivä rinkula, jonka sisällä liekehtivän eläimen siluetti.Julkaistaan 28.3.2012

Vuosi sitten perustettu ruotsalaisyhtye Atoma (www.atomaweb.com) uutisoi tulevansa julkaisemaan debyyttialbuminsa maalis–huhtikuussa eri puolilla maailmaa. "Skylight"-niminen debyytti rantautuu ensimmäiseksi bändin kotimaahan, Espanjaan ja tänne Suomeen 28. maaliskuuta Napalm Records levittää sen huhtikuun alussa muille maille. Levytyssopimuksen syntymisestä Napalm Recordsin kanssa uutisoitiin eilen. Joulukuun jälkimmäisellä puoliskolla yhtye käytti The Panic Roomia kiekkonsa miksaamisessa ja masteroimisessa. Yhtye kutsuu musiikkiaan apokalyptiseksi post rockiksi ja metallimusiikiksi. Bändi suunnitteli alun perin esikoisalbuminsa julkaisemista omakustanteisesti, mutta Napalmin kiinnostuminen Atomasta sai aikaan suunnitelmien muuttumisen ja levyjulkaisun lykkääntymisen kuukausilla. Tukholmalaisyhtye tarjoaa MySpace-sivuillaan kuunneltavaksi "Skylight"-levyltä näytekappaleen.

Lue koko julkaisu…

Slumber on nyt Atoma.

  • Julkaistiin maanantaina 03.01.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 809 kertaa
  • Bändit: ,

Atoman logo tummanruskeaa taustaa vasten kellertävällä, liekehtivällä tavalla tyyliteltynä.Kuvassa Atoman logo

Tukholmalainen Slumber päätti uuden vuoden käynnistyttyä vaihtaa nimeään ja työstämänsä studioalbumin nimeä. Yhtye tunnetaan nyt nimellä Atoma (www.atomaweb.com). Sen nimissä julkaistava ensimmäinen albumi on "Skylight". Se on tähän mennessä äänitetty, miksattu ja masteroitu. Teos tullaan julkaisemaan siitä huolimatta vasta syksyllä 2011. Samalla Atoman väki kertoo säveltävänsä jo seuraavaa kokopitkää levyä, joka ilmestyy ensi vuonna nimellä "Nova". Sen nauhoitushommien on tarkoitus startata syksyllä. Atoman edeltäjä toimi melodisen doomin ja death metallin suunnalla. Slumber ehti julkaista uransa aikana vain yhden albumin, nimeltään "Fallout", vuonna 2004.

Lue koko julkaisu…