Metallimusiikki.net

Sorrows Path: "The Rough Path of Nihilism".

 • Julkaistiin perjantaina 01.10.2010.
 • Luettu 677 kertaa
 • Bändit:

"The Rough Path of Nihilism" -albumin kannessa maalaus tai piirros ihmisestä, joka on kärsineen näköinen. Hahmolla musta tukka hapsuina pään ympärillä ja naama mustelmilla ja ruhjoutuneena. Alaosassa lukee Sorrows Path ja "The Rough Path of Nihilism".Julkaistaan 29.10.2010

Ateenalainen Sorrows Path paljasti juuri ensimmäisen albuminsa kansitaiteen ja soittolistan. Lokakuun 29. päivä julkaistava “The Rough Path of Nihilism” varustetaan Seth Siron Antonin luomalla kansikuvalla. Anton on Septic Fleshin basisti ja laulaja. Hän on tehnyt töitä Sorrows Pathin lisäksi Paradise Lostille, Kamelotille, Moonspellille ja Exodukselle. Doom metallia tekevä kreikkalaisyhtye nauhoitti oheisessa kuvassa näkyvän kiekkonsa Fragile Studioilla tuottajan ja muusikon, Vangelis Yalamasin, seurassa. Yalamas osallistuu albumilla eräiden syntetisaattoriosuuksien soittamiseen ja sovitusten tekemiseen. Debyyttialbumilla vierailee lauluopettaja Eleni Danielson, joka hoitaa eräissä biiseissä naislaulajan osuudet.

Sorrows Path suunnittelee promoavansa debyyttiään tekemällä muutamia keikkoja koti- ja ulkomailla. Albumin kunniaksi järjestetään lisäksi kaksi julkaisujuhlaa, joista ensimmäinen on Saksassa ja jälkimmäinen bändin kotikaupungissa Ateenassa. Ateenan juhlan yhteydessä Sorrows Path tulee soittamaan joitakin biisejä livenä.

“The Rough Path Of Nihilism” -albumin kappaleet:

 1. All Love is Lost
  1. Lost Innocence
  2. Lost Youth
 2. The Beast (S.P.R.)
 3. Honestly…
 4. Fetish
 5. Dirty Game
 6. Mr. Holy
 7. Getting Closer
 8. Queen of Doom
 9. Prostitute
 10. Hymn of Differentiation
 11. Empty Eyes and Blackened Hearts
 12. Nihilism

Yhtye solmi helmikuussa 2010 levytyssopimuksen saksalaisen Rock It Up Recordsin kanssa. Sopimus turvaa debyyttialbumin julkaisemisen maailmanlaajuisesti. Kuukauden lopussa ilmestyvän albumin antiin voi tutustua bändin MySpace-sivuilla, jonka jukeboksiin on ladattu neliminuuttinen kooste levystä.

Sorrows Path on:

 • Angelos Ioannidis (laulu)
 • Kostas Salomidis (kitara)
 • Giannis Tziligkakis (kitara)
 • Stavros Giannakos (basso)
 • Fotis Mountouris (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.