Metallimusiikki.net

sorrows path

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sorrows path liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sorrows path. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sorrows path liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sorrows Path: "The Rough Path of Nihilism".

  • Julkaistiin perjantaina 01.10.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 666 kertaa
  • Bändit:

"The Rough Path of Nihilism" -albumin kannessa maalaus tai piirros ihmisestä, joka on kärsineen näköinen. Hahmolla musta tukka hapsuina pään ympärillä ja naama mustelmilla ja ruhjoutuneena. Alaosassa lukee Sorrows Path ja "The Rough Path of Nihilism".Julkaistaan 29.10.2010

Ateenalainen Sorrows Path (www.sorrowspath.net) paljasti juuri ensimmäisen albuminsa kansitaiteen ja soittolistan. Lokakuun 29. päivä julkaistava "The Rough Path of Nihilism" varustetaan Seth Siron Antonin luomalla kansikuvalla. Anton on Septic Fleshin basisti ja laulaja. Hän on tehnyt töitä Sorrows Pathin lisäksi Paradise Lostille, Kamelotille, Moonspellille ja Exodukselle. Doom metallia tekevä kreikkalaisyhtye nauhoitti oheisessa kuvassa näkyvän kiekkonsa Fragile Studioilla tuottajan ja muusikon, Vangelis Yalamasin, seurassa. Yalamas osallistuu albumilla eräiden syntetisaattoriosuuksien soittamiseen ja sovitusten tekemiseen. Debyyttialbumilla vierailee lauluopettaja Eleni Danielson, joka hoitaa eräissä biiseissä naislaulajan osuudet.

Lue koko julkaisu…