Metallimusiikki.net

Sotajumala: "Teloitus" ilmestyy 24.10.

  • Julkaistiin lauantaina 15.09.2007.
  • Luettu 1177 kertaa
  • Bändit:

Sotajumala-bändin logo mustalla valkoista taustaa vasten. Fonttina kulunut ja tukeva versaali, jossa ensimmäinen 'a'–kirjain koristeltu aseen tähtäimellä.Perustettu vuonna 1998

On kulunut kolme vuotta siitä, kun Sotajumala toi suomenkielisen death metalin suuremman yleisön tietoisuuteen “Death Metal Finland” -levyllään. Odottavan aika ehti tällä välin käydä useampaankin otteeseen pitkäksi, kunnes yhtye vihdoin viime heinäkuussa ilmoitti lukkiutuvansa studioon uuden täyspitkän äänityksiin. Lopputulos kantaa nimeä “Teloitus”, ja sen julkaisee Woodcut Records 24. päivä lokakuuta.

Metalhead Promotion tiedottaa:

“Teloitus” on taattua Sotajumalaa, rujoa, anteeksiantamatonta ja ruudinkäryistä death metallia. Ja jos musiikin alkuperä juontuukin ajoittain Atlantin taakse, ei teemoja sentään tarvitse haeskella itärajaa kauempaa. Kuolema on vahvasti läsnä joka minuutti, ja taukoamaton sarjatuli jättää kuulijan haukkomaan viimeisiä hengenrippeitään. “Death Metal Finland” oli nimittäin vain pieni aavistus siitä, mitä jatkossa on luvassa. Teloituksen tarkoitus on tappaa.

Ensimmäiset maistiaset tulevalta levyltä tarjoillaan 26. syyskuuta julkaistavalla “Kuolinjulistus”-singlellä, joka sisältää musiikin lisäksi samasta kappaleesta myös vastavalmistuneen musiikkivideon.

Sotajumala on:

  • Mynni Luukkainen (laulu)
  • Kosti Orbinski (kitara)
  • Pete Lapio (kitara)
  • Tomi Otsala (basso ja taustalaulu)
  • Timo Häkkinen (rummut)

Bändi perustettiin vuonna 1998, mutta sen debyyttialbumi, nimeltään “Death Metal Finland”, ilmestyi vasta vuoden 2004 vaiheilla. Aikaisemmin yhtyeeltä on julkaistu MCD “Sotajumala” vuonna 2001 ja pari vuotta myöhemmin “Panssarikolonna”.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.