Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Vauhtimetalliyhtye Speedtrap julkaisee esikoisalbuminsa — uusi näytekappale nyt linjoilla

  • Julkaistiin keskiviikkona 07.08.2013.
  • Luettu 2225 kertaa
  • Bändit:

Lappeenrannan ghetoissa vuonna 2007 perustettu ja sittemmin pääkaupunkiseutulaistunut Speedtrap räjäyttää lian pois iskemällä tiskiin puolituntisen perinnetietoista, mutta tiukoista genrerajoista piittaamatonta paahtavaa kitarapohjaista poljentoa niskanmurskausnopeudella soitettuna. Edellinen elonmerkki yhtyeestä oli kolmen vuoden takainen split-levy Death With A Daggerin kanssa, ja kadoksissa vietettyjen vuosien aikana Speedtrapista on muovautunut täysin pitelemätön ylienerginen rypälepommi, jonka pohja on vahvasti 80-luvun speed metal -perinteessä mutta joka kurkottelee Motörheadin, hardcoren ja rock’n‘rollin suuntiin ja murskaa kaiken vastarinnan alleen.

Svart Records julkaisee Speedtrapin debyytin perjantaina 23. elokuuta. Powerdoseksi nimetty nimensä veroinen kiekko on saatavilla CD- ja LP- muodoissa sekä digitaalisesti. 80-luvun alkupuolen parhaasta musiikista ammentavaan tyyliin sopivasti albumin vinyyliversio toteutettiin sataprosenttisen analogisesti ilman tietokoneita studiosessioista prässäykseen asti.

Speedtrap-yhtyeen muodostavat vokalisti Jori Sara-aho, kitaristi Ville Valavuo, basisti Markus Hietamies ja rumpali Miika Keränen. Ennen debyyttialbumi Powerdosea yhtye on tehnyt yhden split-albumin ja yhden 7-tuumaisen EP-levyn sekä demon.

Speedtrap on:

  • Jori Sara-aho (laulu)
  • Ville Valavuo (kitara)
  • Markus Hietamies (basso)
  • Miika Keränen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 84 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.