Metallimusiikki.net

speedtrap

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen speedtrap liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin speedtrap. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin speedtrap liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Vauhtimetalliyhtye Speedtrap julkaisee esikoisalbuminsa — uusi näytekappale nyt linjoilla

  • Julkaistiin keskiviikkona 07.08.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2410 kertaa
  • Bändit:

Lappeenrannan ghetoissa vuonna 2007 perustettu ja sittemmin pääkaupunkiseutulaistunut Speedtrap räjäyttää lian pois iskemällä tiskiin puolituntisen perinnetietoista, mutta tiukoista genrerajoista piittaamatonta paahtavaa kitarapohjaista poljentoa niskanmurskausnopeudella soitettuna. Edellinen elonmerkki yhtyeestä oli kolmen vuoden takainen split-levy Death With A Daggerin kanssa, ja kadoksissa vietettyjen vuosien aikana Speedtrapista on muovautunut täysin pitelemätön ylienerginen rypälepommi, jonka pohja on vahvasti 80-luvun speed metal -perinteessä mutta joka kurkottelee Motörheadin, hardcoren ja rock’n‘rollin suuntiin ja murskaa kaiken vastarinnan alleen.

Lue koko julkaisu…

Helvation Festival Helsingissä.

Helvation Festival on Disentertainmentin luoma uusi 2-päiväinen metallimusiikkia tarjoava sisäfestivaali, joka pyrkii pitämään lippujen hinnan alhaisena ja tarjoamaan tasokkaan persoonallista ohjelmaa. Esiintyjiä ei haalita liikaa, jotta pystytään varmistamaan mahdollisimman täysipainoiset ja -pituiset keikat kiinnitetyiltä esiintyjiltä.

Perjantai on päivistä aggressiivisempi, lyöden pöytään pääesiintyjiksi heavypiirien tämän hetken mielenkiintoisimman ruotsalaiskaksikon Enforcerin ja Portraitin. Molemmat ovat kovassa nousukiidossa. Tässä tarjotaankin oiva tilaisuus nähdä mistä heavyn tulevaisuus on tehty. Alkulämmöt illalle lyövät kotimaisen ug-thrashin kärkinimi Malicious Death, pitkän linjan speed metal -bändi Solitaire ja yksi maamme mielenkiintoisimpia tuoreempia bändejä: Speedtrap.

Lue koko julkaisu…